Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2013, 23:26   #9
Kullanıcı Adı
Akbursa
4+4+4 den sonra ki, en kötü Akp icraati dershane kapatılmasıdır. Eğitim sistemimiz sanki süper konumda da kapatıyoruz. Ne değişti dünle bugün arasında.

Hangi bakan, vekil, bürokrat çocuğunu kıyı kenar devlet okulunda okutuyor. Çocukların nasıl bir eğitim aldığını biliyorlar mı? Onlar için hava hoş.

Eksik eğitim alan çocuklarına özel ders vs açığı kapatıyor. Biz nasıl kapatacağız. Ziraat mühendisi olmuş, matematik öğretmeni; Su Ürünleri mühendisi olmuş, Biyoloji öğretmeni, maliyeci olmuş, sınıf öğretmeni. Bunlar hala çalışıyor.

Sonra sen gel dershaneyi kapat. Sen önce herşeyi dört dörtlük yap sonra kapatda destekleyelim. Ben çocuğumla evde ders çalışamıyorum. İş güç karı koca yoğunuz. Fem dershaneleri maddi manevi her türlü ilgileniyorlar. Son derece memnunuz.

Pkk bu haberlere bayram ediyor. Orasıda ayrı konu tabi. Doğuda güzel işler yapmak isteyenlere sekte vuruluyor.

Kısacası benim param var kardeşim. Devlet benim çocuğuma ekstra bir eğitim aldırmama engel olamaz, olmamalı. Ha sen eğitim sistemim iyi diyorsan zaten korkma o çocuk başarılı olur. Ama malesef iyi değil şu anda.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla