Arkadaslar ben girmeyelim dedim.
yillardir yapamadigimizi 30 000 sehit verdik yapamadik 15 sehit verdik girecegiz yapacagiz temizleyecegiz gibi sozler ben de Turk evladiyim beni de heyecanlandiriyor ama ya bu batakliktan iyi bir sonuc alamazsak??ya gercekten cok derin ise ??bizim o dunya 3. su bildigim (4. demissiniz ) ordumuz askerimiz aslan parcalarimizi bile yutacak kadar derin ise?? Bunun hesabini batakligin buyuklugunu, derinliklerini en iyi genelkurmay biliyordur biz hicbirsey bilmiyoruz hangi dag, ova ama genelkurmayimizin cok kapsamli dagi, ovasi, magarasi her neyse her ayrintisi ile bildigini umut ediyorum ... eger bilmiyorsa o kadar teknik destegimiz yok ise

nese nihayete erdireyim bence son sozu genelkurmay almali evet kokunu kaziyacagiz demeli ve girmeliyiz ama sizin de yazdiginiz gibi genelkurmay bile bitiremeyiz diyorsa artik soylenecek bisi yok maalesef .. girmemeliyiz tamamen doguya, pkk ya konsantre olmali icimizde yok etmeli o bolgeyi nasil kalkindirabiliriz bunun hesabini yapmaliyiz.. oraya umut asiladik (asiladi hukumetimiz) huzur ile devam etmeliyiz
bu arada arkadaslar hic universiteli teroristlerden bahsetmemissiniz ben mugla da okuyorum istanbuldaki bombalama olayinin zanlisi mugla uni. den cikiyor

??