Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-26-2013, 00:54   #15
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Emrullah Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Madem sizin söylediğiniz gibi insanlar var,madem şirk katmayan aleviler var peki neden isimleri alevi? İslam dini içerisinde alevilik diye bir mezheple karşılaştınızmı? Karşılaşmadıysanız halen neden aleviliği islamın bir ögesiymiş gibi lanse etmeye çalışıyorsunuz? İslam dininin içinde varsa vardır yoksa yoktur,alevi mezhebi cümlesini kullanıldığı tek bir kitap,konu,makale yada benzeri tek bir belge yada bilgi gösterebilirmisiniz? Sizin söylemediğiniz hiç bir şeyi yazmadım,benim yazdığım herşey sizin üstü kapalı olarak belirttiğiniz rahatsız edici bilgilerin açık bir şekilde anlatımı. Neden şafii hanifi maliki yada hanbeli gibi 4 mezhep gibi anılmayan,hiç bir yerde yer almayan bir konuyu islamın parçası haline getirmeye çalışıyorsunuz benim rahatsızlığım bu. Hz Hamzayı çok severim bende hamzai mi olmalıyım? Hz Osmanı çok sevenler osmani olsun ozaman,olmazmı? Ellah Resulü s.a.v ı bırakıp kendimize sevdiğimiz sahabeler üzerine birer mezhepmi kurup yeni bir din kuralım adınada kafamıza göre bir isim bulalım tıpkı hristiyanlıktaki katolikler üçlemekarşıtları, hristiyan üniteryenizm, yehova şahitleri gibimi olmalı dinimiz sizce? Ayrıca siz had bildiricimisiniz? Tabanı islamiyet olan bir kurumun adını taşıyan forumda aleni olarak Bid'atin ta kendisini islama sokmaya çalışıyorsunuz üstüne birde had'mi bildireceksiniz? Bildirebileceğiniz en büyük had beni banlamak olurki bu bile aleviliğin islam dışı olduğu gerçeğini değiştirmez.!
siz ne demek istiyorsunuz ? üstü kapalıymışda falan filan. Bak kardeşim beni zerre kadar tanımıyorsun kendi kendine bişeyler uyduruyorsun yok islamı bozmak bidat sokmak falan. kul hakkına inanıyorsan bu kadar basit sallama yapma bence. önce bi dinle ne demek istediğimi. sonrada bana öyle savunmadığım şeyleri yakıştırıp sonrada enfazla banlarsın falan olmuyor benim öyle bi huyum yok. tartışmak yada bilgi paylaşmak istiyorsan hay hay çok severim ama niyetin başkaysa sen bilirsin...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla