Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı
Doğrusunu kulun sahibi bilir fakat sayın Gülen beyefendinin papanın önünde eğilmesini halen kabullenemiyorum. Bence yapmamalıydı,sebep ne olursa olsun papanın önünde eğilmemesi gerekirdi. Sünnet-i Seniye içinde böyle bir olay yok,sahabe en zor durumlarda bile dik duruşunu koruyarak devam etmişti.
|
Zaten fethullah gülen'in en büyük özelliklerinden birisi kafirlere karşı hoşgörülü ve yumuşak , müslümanlara karşı ise sert ve acımasız olmasıdır...
ABD'nin ekmeğini yiyen Fethullah amerikanın kılıcını sallamaktadır...
Geçen hafta filipinler de yaşanan afet sonucu oraya hemen 10 bin dolar bağışlayan ve cemaatini de filipinlere yardım için seferber eden fethullah gülen neden milyonlarca müslümanın zulme maruz kaldığı yüzbinden fazla insanın öldüğü suriye için yardım kampanyası başlatmıyor? Öyle yaparsa; mücahidlere yardımcı olursa, obama abisi kızar değil mi çünkü...
birileri irancılık tan bahsetmiş de sizin iran dan ne farkınız var? daha geçen gün saman tv de yayınlanan şefkattepe dizisinde abd ve iran ın terörist dediği suriyeli mücahid gruplardan olan nusret cephesi hakkında iğrenç iftiralar atılmaktaydı... hatta bu rezil dizi esed in yaptığı kimyasal katliamları bile muhaliflerin üzerine yıkmaya çalışmış.