Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-21-2013, 01:28   #4
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğrusunu kulun sahibi bilir fakat sayın Gülen beyefendinin papanın önünde eğilmesini halen kabullenemiyorum. Bence yapmamalıydı,sebep ne olursa olsun papanın önünde eğilmemesi gerekirdi. Sünnet-i Seniye içinde böyle bir olay yok,sahabe en zor durumlarda bile dik duruşunu koruyarak devam etmişti.
Bu nasıl bir yorum Allahı nı seversen. Eğilen filan yok nerden çıktı. Bide saçmalayıp el öptü diyen tuhaf insanlarda çıkıyor.

E hadi onu geçtim. Haksızsın ama hadi haklı olsuğunu düşünelim.
Sayın başbakan hafta sonu kendine h.stir diyen bir şerefsizi makamında ziyaret etti. Samimi pozlar verdi. Daha 5-6 yıl önce pkk yı öven Şivan'la sarıldı kardeşim dedi. Türk askerlerinin şehit olmasına dolaylıda olsa neden olan, pkkya çok büyük destekler veren Barzani ile kucaklaştı. Daha öncede kardeşim dediği Esad'la da böyle oldu. İnan bunlarlada böyle olacak. Çünkü elini sıktığı adamların ne oldğu belli değil mi bir kere.

Oslo'da bişey yok. Görüşen şöyledir böyledir dedi. Ama sonra bunlar oldu dedi, ben gönderdim dedi. Yani bunlar hiç bir şey mi?

Şimdi bunlara cemaat bişey dedide biz mi duymadık. Bu ne kin ve öfke cemaate karşı. Akp kimliği olamamasına rağmen Referandumda kapı kapı dolaşıldı. Son seçimde ilk defa açık destek verildi.

Cemaat okulları ve dershaneleri para kazanmak için açmadı. Allah rızası için açtı.

E kadrolaştılar filan falan. Yahu başbakan istemese cemaatin istemediği kişiler o makamlara gelir miydi?

Başbakan biz bir kesimin deil halkın partiyiz derken niye emniyette, mebte o kadar değişiklik yaptı. O zaman Suat Kılıç'ın Spor bakanlığında, İl Gençlik Spor müdürlüklerinde yaptığı Samsunları atamasınada bi baksın derim.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla