Daha önce hesap vermişsiniz gibi iri iri konuşuyorsunuz bu kükreyişinizin sebebi ne olaki? . Çok seviyorsanız gidin katılın klavye başında ne işiniz var azizim?, kişi neyi seviyorsa daima ondan bahsetmeli demiş bir veli.
Sana silah doğrultmayanı, seninle savaşmayanı öldürmeyeceksin buyurulmuş nedir bu mücahit merakınız anlayamadım.
El-Kaide isimli örgüt 11 eylül saldırılarını yaptığı zaman ölen insanların hiç bir tanesi bize silah doğrultmamıştı. Hz Ali r.a hazretlerinin nefsinden bildiği için öldürmediği adam aklıma geliyor bu mücahit olaylarında.
Dini,milleti için savaşandan onu yaradan razi olsun,o kadar derin ve kötü düşünmüşsünüzki İslam yolunda savaşmış ciddi Müminleri bile terörist olarak tanımlayan biri olarak hitap etmişsiniz bana ve tabi bu fikrinizin benim için hiç önemi olmadığını bilmenizi isterim.
Bir gün bir yiğit çıkar,şemali dedesininki gibi adıda adı gibi,toplanın gelin der gideriz nereye derse. Onun dışında kendi çabaları ile şehadeti tadan kardeşlerimiz haklarını helal etsinler bizde o yürek yok. Fakat islam adına diyerek cinayet işleyenler asıl hesabı verecek olanlardır ve tabi kimi savunduğunu bilmeden onlar mücahittir diyenler.
|