Şimdi ben amerikayım,2000 den fazla insanımı büyük bir saldırıyla öldürmeyi ve bunu bahane ederek afganistana girmek istiyorum(abd afgan savaşı hiç bitmemiş ve abd halen afganistanda iken) fakat bunun normal insanların mesela sizin bile anlayabileceğiniz yanlışlarla yapıyorum öylemi diyorsunuz?
Mücahidlerin haklarını siz neden savunuyorsunuzki? Öyle bir görevmi verildi size? yani nasıl desem, o mücahitler sizin içinmi öldüler İslam içinmi? İslam için öldülerse bırakın dinin sahibi onları hem savunur hem temize çıkarır.
Siz her yerde mücahit reklamı yaparak hem bizi hem kendinizi günaha sokuyorsunuz belkide olana değil olmayana mücahit diyoruz ,halbuki siz hiç gündeme getirmeseniz böyle bir konu açılmayacak
Deşifre etmek istiyorsanız bir yazı dizisi hazırlayın sapla samanı ayırdığınız. Yani mücahit olanlar mücahit olmayanlar en azından bizde bilgilenmiş oluruz. Deşifre böyle edilir adnan oktar yazılarındaki enteresan bilgilerle değil,çünkü internette 11 eylül saldırıları ile ilgili her 100 videonun 90 ı onun ekibi tarafından hazırlanmıştır.
Konu Ekinoks tarafından (11-23-2013 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir..
|