Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-28-2013, 23:45   #5
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gönül koyduğu insanlara sevmediği için değil Rabbinin emirlerine uymadığı için gönül koydu bilmediğiniz konularda konuşmayınız,hele gele Resulullah s.a.v hazretleri hakkında bilip bilmeden iftira niteliğinde huylar yakıştırmayınız, vebali Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye sövmeye benzemez.

Müslümanlığın temelinde kişilerden değil olaylardan nefret edilir,kardeşlik tanımının temeli budur. Sahabe dargın olduğu biri hakkında sorulan soruya ''ben ona değil onun yaptığı şeye kızarım,o huyunu terkedince yine kardeşimdir hemde ilk günki gibi'' buyurmuştur.

Ne Hz Peygamber s.a.v , ne Sahabe r.a, ne Evliya-ı Kiram nede Ehli Sünnet mensupları sizin gibi kişilerden nefret etmezler yani. Müslümanlıkta bu iş böyle olur. Siyasi konuda tartışma yanlısı değilim çünkü bilmediğiniz gibi anlamıyorsunuzda. Bu münazaradan fayda değil zarar ederim düşüncesindeyim.
Kim neye iftira atıyor sen ne saçmalıyorsun arkadaş. Olayı nerden nereye acayip yorumlar katarak getiriyorsun pes.

Şimdi biri gelse başbakana değil yaptığı işe kızıyorum. Yaptığı işi terk etsin tekrar sevelim. Desek Hoca efendiyi sen çok mu takdir edeceksin, çok mu seveceksin.

Bi anlayışı olan kuvvetli sensin di mi? Bu kelimelerinde bile küçük görme var. Ben daha ne diyeyim.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla