Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-29-2013, 15:33   #10
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"dertlere derman akparti"
ben birşeyi merak ediyorum iki günde fikrinizi değiştirecek ne olduda ikiside islam için çabalayan derken ak parti ve cemaat için şimdi böyle oldu anlayamadım...
kızlı erkekli evlerede dokunmasın dershaneler de değmesin yada vatandaşın hayrına başka işlerde yapmasın... düzen sürsün gitsin...
Fikirlerimde değişme olmadı. AK Parti Forum'daki daha önceki bazı yorumlarımı okursan, daha önce de AK Parti'nin bazı uygulamalarını doğru bulmayarak eleştirdiğimi görebilirsin. Mesela başkanlık sistemi mevzusundaki yorumlarımı okumanı öneririm. Forumda, AK Parti ısrarla başkanlık sistemini savunmasına rağmen başkanlık sistemine karşı olduğumu, başkanlık sisteminin Türkiye için faydadan çok zarar getireceğine inandığımı ve eğer başkanlık sistemi için halk oylamasına gidilirse o halk oylamasında 'hayır' oyu kullanacağımı belirttiğim yorumlarıma rastlayabilirsin.

AK Parti'nin en önemli hatalarından birinin Allah'ın adının mahkemelerde edilmekte olan yemin metninden çıkartılması olduğuna dair protesto konusu açmıştım. Aşağıdaki linke tıklayarak da o konuda yapmış olduğum yorumları okuyabilirsin.

Allah'ın Adının Yemin Metninden Çıkartılmasını Protesto Ediyorum

AK Parti'nin dershane düzenlemesi konusundaki genel tavrını, Allah'ın adını mahkemelerdeki yemin metninden çıkartmasındaki hatası gibi hatalı görüyorum.

Konu Cihannur tarafından (11-29-2013 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla