Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-29-2013, 16:53   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaman'ın fitne ve yalan kokan haberlerinden birisi daha.

Bu haberden bile anlaşılıyor ki çocuk, annesinin dershane borcu yüzünden hapse girmesi üzerine bunalıma girmiş ve sonra da intihar etmiş.

Zaman bu haberi bile evirip çevirip kız meselesine bağlamaya çalışmış.
Dershane borcu yüzünden intihar ettiği söylenen Soner Semih Sipahi, intihar etmeden iki saat önce Facebook hesabına şu satırları yazmış: “Kaderde ölmek de varmış bee. Yalan oldu yaşanan onca şey. Ecelle kalktım sabah uykumdan. Lanet olsun kiii. İhanetini bir türlü unutamıyorum. Zalimsin. Tek istediğim, sevdiğimin kollarında ölmekti ama sevdiğim kollarını başkasına açtı, başkasıyla doldurdu. Kaderimde ölmek de var ama sevdiği yanında olmayıp da ölmek koyuyor bee kankaaa...”

Milli Eğitim Bakanlığı müfettişlerinin hazırladığı raporda da özetle, “İntihar eden Sipahi’nin öğrenci olmadığı ve dershane borcunun kendisine ait olmadığı, parçalanmış bir aile yapısı içerisinde baba kontrolünden uzak, annesinin velayetinde yaşadığı, bu arada bir kızla aşk hayatı yaşayıp kızın kendisine ihanet ettiğini öğrendiği ve yaşamayı istemediği anlaşılmaktadır.”
denilmiş.

Yukarıdaki ifadelere bakılınca, Soner Semih Sipahi'nin intiharının ana gerekçesinin kız arkadaşının ihaneti olduğu anlaşılıyor.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla