Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı
Genel kurmaydan himmet umarak mektuplar yazan,okul açabilmek için papaya gidip elini öpen sayın Gülen neden bu kadar öfkeli?
Katı kurallarla ve istihbarat ağı ile çok sıkı koruduğu grup dışında desteği olmayan,dünya üzerinde hiç bir İslam Aliminin katılımı yada talebi olmadan ne sebeple dinler arası diyalog diye bir olay ortaya atılıyor? Kendisine bağlı yada kendisine bağlı olanların çevrelerini kullanarak bir kaç kişi ile dinler arası diyalog kararı neden alınıyor?
Biz hiç bir dinle diyalog içinde olmayız çünkü en son din İslamdır, biz onlarla değil onlar bizimle diyalog kurmak zorundalar. Peygamberimiz a.s uygun olsaydı kendiside haşa gider kisranın elini öper onunla dost olurdu, fakat o asla böyle bir şey yapmadı, yinede tek bir insan çıkıp '' ne yaptınız sayın Gülen Peygamberin a.s izinden gidenler böyle yapmaz demedi.
Fethullah Gülen grubuna cemaat demenin şahsen uygun olmadığı kanısını eskiden beri taşımaktayım. Nur cemaati ile ilişkilendirilmeleri konusunada, Said Nursi k.s hazretleri ile ilişkilendirilmesine aynı ölçüde karşıyım. Risale yazılarını alıp anlatmak ile nur cemaatine dönüşüm gerçekleşmezki.
İslam dininin dışında kalan her insan kafir,müşrik,münafık gibi isimlerle anılır.
Sayın Gülen sohbetlerinde ve yazılarında Kafirler diye bahsettiği insanların elini öpüp adına dinler arası diyalog dediği eylemi gerçekleştirirken kimse bu işte bir gariplik var demedi.
Papa gelip sayın Gülenin elini öpseydi tamam derdikte kendisi neden böyle bir işe yöneldi? yine kimseden ses yok, gece gündüz Kur'an okuyan ve özellikle Gülen gurubuna mensup insanlardan.
Kendisine bağlı olan insanlar için ''Yarabbi bunları affetmezsen senin huzuruna gelmiyorum'' diyen biri nasıl olurda dünyalık menfaatlere bu denli bağlı ve kaybetme korkusu taşıyabilir.
Belaya sabretmek demek geldiği anda gönül rahatlığı ile karşılayıp hiç bahsini bile açmadan Rabbi ile meşgul olmaktır,alim ve veli bir zatın özelliği,en azından kitaplar böyle diyor.
Şartlar böyle iken kimse kalkıp Sayın Gülen hayırdır bu öfke? ağzınızdan çıkan cümleler bizi cennete götürecek birinin sözlerine benzemiyor, yaptığınız çoğu eylem söylem ve hareketler büyük alimlerin yazdığı kitaplardaki veli sıfatı ile örtüşmüyor diye sormuyorlar.
Ahir zamanda bir sünetimi yaşatana şefaatim haktır buyurmuş Peygamberimiz a.s. Sakal kesintisiz bir sevap kaynağıdır çünkü her an yüzümüzde olduğu için, her han sevap yazılır buyuruyor alimler.
Ellah c.c. hazretlerine edeceği duada '' Bunları affetmezsen senin huzuruna gelmem'' diyebilen ve tüm zamanı islamiyet olan,sakal bırakmasında bir engel olmayan birinin bu sünnete uymaması bende her zaman merak uyandırmıştır.
“Kişi evlendiği zaman dininin yarısını korumuş olur. Geriye kalan yarısı içinde Allah’a Karşı gelmekten sakınsın.’’ (Heysemi, Mecme’u’z Zevaid, No: 7310; Aclûnî, Keşfu’l-Hafa, 2/239)
Hadis-i Şerifine uymayan bir veliyi ne duydum ne okudum ne gördüm, Gerçi sayın Gülen terlediği ve utandığı için evlenmekten vazgeçtiğini söylemiş kitabında fakat ben yinede araştırmak istiyorum bir hataya mahal vermemek için.
Kim bu evlenseler bile çocuk sahibi olmayanlar yada hiç evlenmeyenler yada sakal bırakmayanlar. Acaba sayın gülenin şeytanlar dediği insanlar bu kişilerin arasından biri yada tümü olabilirmi? Sayın Gülen bunları yaparken hiç kimsenin sesi çıkmıyor,dersaneler kapatılacak diye Sayın Gülen bizzat lanet okuyor.
|
Hocaefendi papanın elini öpmemiştir. Böyle birşey iddia eden delillerini de ortaya koymalıdır.
Bu şerefsizliği 2004 ten beri dinsiz kefereler yapıyordu bugün nerede görüyoruz. Yazıklar olsun.
Bu kadar yalancılık ve adilik olamaz. Yuh be yuh.