Konu
:
Gülen: Kolum kanadım kırıldı
Tekil Mesaj gösterimi
11-30-2013, 17:08
#
6
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
ibocan
Nickli Üyeden Alıntı
hatalı konuşmayalım ağalar..ortada bi hüsnü zan var tabiki..sonradan ben bunları neden konuştum demeyesin..meb'nın eğitim kalitesi haliyle yetersiz ve kalitesis kalıyor..ama devlet düşmanıda değiliz..ben hükümetinde eğitime ayırdığı bütçenin bolluğundanda haberim var.ama ysnlış bişeyler var ise bunun önemsenmesi gerekir.. İnsana değil hak'a tabiyiz..
hüsn-ü zan
hani nerelerde acaba... yahu hüsnü zan varda bu kadar oluyorsa olmasa nolur çok merak ettim... ben bunları neden konuştum diyecek bir durum yok... hocanın yayınladı se kaydı ve videoları dinledin... zaman gazetesinde yayınlanan şeyleride okudum ve ben hüs-ü zan falan göremiyorum...
"Ey iman edenler! Eğer bir fasık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz." Hucurât / 6
ortalık bulandırmak için her türlü fırıldklığı yapan insanların yaptığı haberlere inanıp da kendilerinin bizzat yaşadıkları bu yıllarda sanki ezilmiş gibi davranmanın neresi hüs-ü zan ?
siz haktan yanasınız biz neyden yanayız acaba
Ertuğrul ÖZGÜL
Açık Profil bilgileri
Ertuğrul ÖZGÜL nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ertuğrul ÖZGÜL - Daha fazla Mesajını bul