Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-30-2013, 18:01   #13
Kullanıcı Adı
ibocan
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hüsn-ü zan hani nerelerde acaba... yahu hüsnü zan varda bu kadar oluyorsa olmasa nolur çok merak ettim... ben bunları neden konuştum diyecek bir durum yok... hocanın yayınladı se kaydı ve videoları dinledin... zaman gazetesinde yayınlanan şeyleride okudum ve ben hüs-ü zan falan göremiyorum...
"Ey iman edenler! Eğer bir fasık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz." Hucurât / 6
ortalık bulandırmak için her türlü fırıldklığı yapan insanların yaptığı haberlere inanıp da kendilerinin bizzat yaşadıkları bu yıllarda sanki ezilmiş gibi davranmanın neresi hüs-ü zan ?

siz haktan yanasınız biz neyden yanayız acaba
zaten yıllardır fetullah gülen hakkında yazılıp çizilerek atılan iftiraları hepiniz benden iyi bilirsizniz. acaba sana bu atıflar devredilseydi sen ne yapardın bilmem. direkt olarak hüsnü zan'ı bu belgeyi koyanlaradır.. tek derdi eğitim kurumlarına yapılan düzenlemelerdir..Atılan iftiraları atanlara sahiplerinedir hüsnü zan..dersaneler için ayreten zaten bu işin yanlış olduğunu vurgulamış,, bazı şeyleri alevlendirmene gerek yok..bence biz bu meseleyi şu açıdan ele alalım.. milli eğitim bakanlığındaki bir öğrenci neden dersaneye gerek duyar, ve neden dersaneye gider, bunun önünü dersane kapatmadan milli eğitim bakanlığı eğitim kalitesini nasıl yükseltir..biz bunları konuşalım.

ibocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla