Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-30-2013, 18:14   #14
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
ibocan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten yıllardır fetullah gülen hakkında yazılıp çizilerek atılan iftiraları hepiniz benden iyi bilirsizniz. acaba sana bu atıflar devredilseydi sen ne yapardın bilmem. direkt olarak hüsnü zan'ı bu belgeyi koyanlaradır.. tek derdi eğitim kurumlarına yapılan düzenlemelerdir..Atılan iftiraları atanlara sahiplerinedir hüsnü zan..dersaneler için ayreten zaten bu işin yanlış olduğunu vurgulamış,, bazı şeyleri alevlendirmene gerek yok..bence biz bu meseleyi şu açıdan ele alalım.. milli eğitim bakanlığındaki bir öğrenci neden dersaneye gerek duyar, ve neden dersaneye gider, bunun önünü dersane kapatmadan milli eğitim bakanlığı eğitim kalitesini nasıl yükseltir..biz bunları konuşalım.

ben hem dinledim hemde okudum nerelere ne laflar dediğininde farkındayım... atılan iftiralarla benim ne alakam var ki?... yaa ne güzel valla fetullah gülen herşeyi bilir en birinci eğitimci ve vatan severdir ama recep tayyip erdoğan bişey bilmez vatanla alakası yok eğitimdende anlamaz... tamam fetullah hoca iyi bişey yapmaya çalışıyordur ona bişey diyen yok ama hükümet ve bakanlarda bu halkda boş teneke değil bi kabul edin artık...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla