Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı
Yani sizin dediğinize göre Ebu Cehil hazretleri diyebiliriz,Yada Ariel şaron hazretleri? Fethullah Gülen hazretleri Murat boz hazretleri gibi? Tarkan hazretleri Akbursa hazretleri diyebiliriz?
Fetva diyorki söyleyemezsin,siz haklılığınızın ispatı için hazret kelimesini önemsiz yaptınız. Fethullah Gülen beyefendinin papayı ziyarete gitmesi bile yeterince absürt ki kendisinden bunu talep eden kimse olmadı, ayrıca bir önceki videoda vatikanı katil yılan yuvası olarak tanımlıyordu.
İslam için bir şey yapıyormu yapmıyormu o Rabbi ile kendisi arasında fakat eylemleri ve söylemleri arasında bulunduğu konuma uymayan bariz konular olması ve tabi bunları dile getirince yalancı düzenbaz olabiliyoruz. Karşılaştırmalar tamamen kitaplardan yapıldığı için ben üstüme herhangi birşey almamış oluyorum. Olguyu bulguyla değerlendirmek yani.
Ayrıca konunun aslına bakarsanız orada bir düzeltme yaptım diğer söylediklerimin tamamen arkasındayım onuda bir şekilde ispatlatabilirim umarım.
|
Bu diplomatik bir dildir.Hazret kelimesi ile ilgili bilgi verdim. Sayın başbakan yurt dışına israile gittiğinde Netanyahu ya sayın demektedir. İyi ilişkiler kuralım demektedir.
Hatta İspanya başbakanı Zapetero ya kardeşim demektedir. Bu adamlar hristiyan ve yahudi, nolacak şimdi dindar başbakanımız yanlış mı yaptı.
Siz ayet ve hadisleri işinize geldiği gibi yorumlayınca böyle absürt durumlar ortaya çıkar tabi.
Sayın Başbkanın medeniyetler arası ittifak projesinde din yok mu zannediyorsunuz.
Hz. Muhammed (sav) Hristiyan ve Yahudilere karşı nasıl davranıyordu?
Kur’an-ı Kerim’in Ehl-i kitaba (Yahudi ve Hristiyanlara) bakışı nasıldır?