İslam yolunda olanın siyasetle ne alakası olaki? Neden Said-i Nursi k.s hazretleri gitmemiş papaya onun zamanındada vardı? Abdurrahman-ı Taği k.s İmam-ı Rabbani k.s bu Büyük alimlerin hiç biri böyle bir iş yapmamıştır. Bu işi sadece Sayın Gülen yapmıştır.
Bu diyalog sürecinde papayı bizim ülkemize gelmiş, bizim din adamlarımızın önünde ayakta dururken görebilecekmiyiz acaba? tabiki hayır. Şu an bile obamaya Kur'an ınıda al git diyorlar papanın böyle bir şey yapması mümkün değildir. Öyle ise onlar ehli kitap biz sadece kitap oluyoruz değilmi? Çünkü küçük büyüğün ayağına gider büyük küçüğün değil. Hoş görü dini olmak kafire hazret demek değildir
Sayın Gülen kimden icazet almışki Müslümanlığı temsil ederek oraya gitmiş? Kim kendisine dinler arası diyalog felsefesini telkin etmiş? Dinler arası diyalog diye bir şey olamaz. Biz Müslümanlarız onlar ise kafirler bu açıkça bellidir. Bu dinin mensuplarını bilgilendirmeden amacını anlatmadan neden bizim adımıza diyalog yapmak isteniyor?
Büyük olan din,ve arş- ala makamında kabul edilen din İslamdır geri kalanlar ebedi cehennemdedir buyuruluyor. Hal böyle iken papaya gitmekte ne oluyor? Peygamberimiz a.s günlerce aç kalmasına rağmen kafirlere gidip bir şey talep etmedi, bu nasıl bir iş? Sayın Gülen ne sebeple papayı ziyaret etti? Duamı istedi kafir olan birinden? yoksa taleplerimi vardı?
Fetva yazıyoruz kabul etmiyorsunuz görüntü yayınlıyoruz kabul etmiyorsunuz siz şartlanmış olarak savunuyorsunuz.
Resulullah s.a.v efendimiz ile Sayın Gülenin konumları aynı değil bunu bilmeniz gerekiyor. Başbakanı örnek veremezsiniz onun işi siyasettir. Fetullah Gülende sayın diyebilirdi fakat kendisi Hazretleri demeyi uygun gördü. Başbakanın işi siyaset olmasına rağmen papa hazretleri dememiştir ve ayrıca farkındaysanız eleştirmeme rağmen bende sayın diyebiliyorum, çünkü sayın kelimesi aynı zamanda kinaye içeren bir kelimeyede dönüşebilir. Hazretleri kelimesini hiç bir yere çekemezsiniz zaten bellidir.
Yineliyorum, Tüm insanlar yada Yaradan tarafından seçilmemiş ve seçilme işaretleri taşımayan hiç kimse İslam Dinini ve Müslümanları temsil etme hakkına sahip değildir,bu kim olursa olsun böyledir. Ben müslüman olarak Sayın Gülenin yaptığı eylemi kabul etmiyorum islamla ilişkilendirilmesine karşıyım.
Konu Ekinoks tarafından (11-30-2013 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir..
|