ak parti yönetimi halkın cebinden çıkan her kuruşu hassasiyetle hesaplıyor..dersanelere harcanan miktar bi hayli büyük mebla..bu hassasiyetle dersane kapatmaya çalışılıyor belki..ama burada ince bi durum var!! Çünkü hata kendilerinde..eğitim konusu çok detay isteyen bi durum..kapatmakla sadece yavuzu döveriz..
Bu eğitim meselesi bi nesilden oluşuyor..iyi eğitilirse amenna..sanki dersane çokmu ahlaklı nesilden yana..hayır, sadece sınavlara at koşusu öğrenci yetiştiriyor..işte burada milli eğitim bakanlığı hatalı .. Yani hükümet tarafımız..madem bu kadar ilmihal gösteriliyor ,bunun üslubunu öğrenciyede öğretmenede iyi enjjekte etmek bu kurumun görevi..onca emek var ama öğrenme yokkkkkkkkkkk....
Böyle olunca parça parça birsürü dersane açıldı..çünkü öğrenme ve öğretme bozukluğu var..devletimizin Allah yardımcısı olsun çok emeği geçti öğretimde..fakat ortada koca hatalar yapılıyorda nasıl bunu dersane kapatmakla çözüm üretiyorlarlar anlamıyorummmmmmm...
Terörün önü nasıl özenli bir ayrımcılık yapmadan kesildiyse,dersaneciliğin önüde özenli ve kaliteli bir öğretim ve öğrenimle kesilir..ve zamanla bu eğitim kalitesi arttıkça dersanecilikte bu kadar RANT çeviremezzzzzzzzzzzz ahalii..
Ben dersanecilerin bu kadar feryadınıda birazda ekonomik buluyorum, diğer yandan ise haklı..
Haklı buluyorum çünkü sınava yetiştiriyor ve derslerinde başarılı olmasını sağlıyor,ama sadece sınav geçiriyor,,
haksız buluyorum ,çünkü çok feryat var,,eeee burada lokmayı devletimiz sağolsun dersanelere gerek duydurarak öğrencilerini dersanenin kucağına fırlattı ve bu kadar büyük bir ticari Rant'ın doğmasına sebep oldu..
|