Alıntı:
Isikveren Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuyu bastan beri okudum ve çok üzüldügümü söylemek isterim
Ikiside hakki savunan din kardeslerim, nasilda birbirlerine cevap yetistirmek için caba sarf ettiklerini tebessüm bir sekilde izlemekteyim.
yapmayin arkadaslar, lütfen konuyu dahada içinden çikilmaz bir hale sokmayin.
Bizler basit birer vatandasiz, perdenin arkasinda neler oynaniyor bilemeyiz, fazlada aklimiz ermez diye düsünüyorum
Haklarinda yazilan yazilar, etrafta dolasan videolar sadece daha fazla kafa karistirmaktan baska bir ise yaramiyor
Bildigim birsey var ise, biri siyasi lider, biride dini lider
Benim tercihim siyasi liderden yanadir
Ama bu bana gülen bey efendiye hakaret etme hakki vermiyor.
|
Anlamadığınız bir nokta var; Şahsım adına kimseye cevap yetiştirmeye çalışmıyorum sadece islam dinine ve bana yapılan hakaretlere cevap veriyorum.
Fethullah Gülenin Müslümanlığın lideriymiş gibi kalkıp papaya gitmesinden bahsediyorum. Ben kendisine öyle bir vekalet vermedim kimse vermedi peki neden gidip papa ile görüşme isteği duyuyor?
Bir taneniz kalkıp İslam son dindir, Yaradanın katında makbul olan din islamdır,herkes islama gelmek zorundadır. Müslüman davet için bile gidip kafire hürmet gösteremez demiyorsunuz.
Yılan yuvası diyerek milleti galeyana getiren Gülen sonrada dinler arası diyalog diyerek kalkıp yılan yuvasının başındaki isme hürmet ediyor ve buna hiç kimse yanlış demiyor. Peygamberimiz a.s mın yapmadığını yapıp yaptığını yapmayan nasıl sünnet üzere islam dini üzerine yaşadığını iddia edebilirki?
Sayın gülen bir konuşmasında La ilahe İllallah demek yeterlidir ne büyük devlet açıklamasını yapıyor. Muhammedun Resulullah demeyen biri kuranı hıfz etse bile cennetin kokusunu alamaz. Bu kadar kör olmaya lüzum yok dinimiz şia öğretisi değil kişilere göre genişletilsin yada daraltılsın