Siyaset bu kadar alçalmamıştı. Nakşilerin sizinle ne işi olabilirki? Onların yürüdüğü yol ile sizinki arasında ummanlar mesafe var. Süleyman Hilmi Tunahan k.s hazretleri Kendisi bir umman.
Nakşi şeyhini urfayı gezerken gördüm ve halen aklımdadır keşke tekrar gitsem diye. Bence o Zatın Fethullah Gülen yada başka biri ile bir diyalog kurmaya ihtiyacı yoktu. Halim,Selim,Heybet,Asalet ne ararsan tecelli etmişti mübareğin üstüne insan biliyorki cidden bir veli,alimdir, ferahlık hissettik yanında.
Karalama ve yaralama üzerine yoğunlaşan yazılarınız tahrik edici konularla ilgili fakat yinede ağzınızın bozukluğu sebebi ile sesimizi çıkarmıyoruz. Lütfen üslubunuzu koruyun,yayımladığınız kelimeleri sadece ikimiz görsek eyvallah fakat umuma açık bir ortamda hakarete varan kelimeler kullanıp güzel fikirler kazandırabilecek yazıları sadece 2 kelime yazarak berbat etmeyin. Size gelinen ölçüde gelirseniz sorun kalmaz..
Nakşilerden kastınız, kıbrısi,oktar,cübbeli,evrenosoğlu ve bunlar gibi insanlar ise bu kişilerin nakşilik ile alakaları yoktur.
Onlar hata edip yayınlıyor siz temelini bilmediğiniz bir haberi doğruluğunu araştırmadan nasıl yayınlayabilirsiniz? Sonuçta buraya ekleyip fikir beyan ediyorsanız sizde doğruyu yazmalısınız.
Belkide haklılık uğruna her türlü yolu denemekten eller doğru yazmayı unutmuştur.
Bilvanis seyitlerinin seyitlikleri şüpheye yer vermeyecek kadar kesindir -Said Nursi k.s-
Size bunları öğretmiyorlarmı biz bile biliyoruz ki siz risaleyi sürekli okuyorsunuz. Ayrıca kim fişlerse fişlesin ben sizin gibi direk saldırmayı düşünmüyorum, bekleyeceğim ve o nakşiler kimler öğreneceğim.
Ve bu fişlemeler şu an ergenekondan yatanların marifetleri,yani bazı cenaplarının işleri.
Konu Ekinoks tarafından (12-03-2013 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir..
|