Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2013, 01:16   #9
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz tarafın haberini kaynak alıyorsunuz öylemi? Yola çıktığınla yolda bulduğunu değiştirme imzası sizin. Yola Ak Parti ile çıkan siz sonradan yolda bulduğunuz tarafın yazısına bel bağlıyorsunuz. doğrumu?

Susmak bilmemek değildir buyuruyor Mevlana k.s. Daha öncede susmuşlardı fakat haklı çıkan taraf olmuşlardı. 2004 yılından bahsediyorsunuz 2004 te fişlemeyi yapanlar şu an mahkum edildiler ve bu belgeleri ele geçirilmesi (tabi doğru ise) yine mahkum edilen ergenekoncuların halen silahlı kuvvetlerdeki ielemanlarının eli ile türetilmiş belgelerdir.

Fethullah Gülen grubu Ak parti sayesinde ipten döndü bunu inkar edebilirmisiniz? Her türlü rahatlığı kolaylığı sağladılar. Ergenekoncular fişledi Ak parti sayesinde başınıza geleceklerden kurtulmadınızmı?

Haber ile yorumu karıştırmayınız. Haberde Nakşiler gülen grubuna yakın deniyor, ben gülen grubuna yakın nakşi görmedim. orada bir kaç vatandaşın ismi nakşi diye geçiyor bunun doğruluk payı ne olaki?

Hem Vallahi hem Billahi ben o nakşi şeyhini gördüm,o Zat-ı Muhteremde bölme,kırma,üzme gibi eylemleri bulamazsınız, asla dünya menfaatleri için üzüldüklerini göremezsiniz, hele hele Fethullah Gülen grubuna yakın olmaları için hiç bir gerekçe yada bir benzerlik yok.

Taraf Gülenin ismini kullanarak onlarıda pota içine çekmeye çalışıyor ve sizde buna ortak oluyorsunuz ki Nakşilerden gülen ile birlikteyiz diye bir açıklama yokken bu haber olarak nasıl yayımlamışlar diye sormadınız eminim ve taraf zaten gülene hizmet ediyor.

Tarafın yaptığı haberler ve karalama kampanyalarını haklı buluyor ve yayımlıyorsanız sizde tarafın tarafısınız demektir.

İşin doğrusu Gülen grubundan beklenecek bir hareketti bu. Geçen günde kışanak isimli bayanın yazısını alıp yayımlamıştınız.

Sayın Gülene birebir uyduğunuz belli,oda her dönem işine gelen tarafa yakın oluyor. Şu an öcalan cezaevinden çıksa ve gülene dersane izni verse, eminim öcalanı islam kahramanı ilan edersiniz,çünkü menfaat üzerine kurulu temelden bu hareket beklenir.

Geçmiş yazılarınızı okuyunuz ağzınız bozuk ithamının cevabını orada bulacaksınız.

Hala TARAF haberi diyorsun
Kafanı kaldır da imzalı belgelere bak
Ergenekoncu Dursun Çiçek'in İMZALI belgesi için de
Başbuğ'un KAĞIT PARÇASI dediği belgeler için de aynı şeyi mi demiştin
Ne acı değil mi
Aynaya bakınca kendilerinin de onlara benzediğini görmek acı verici
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla