Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı
@Akbursa
Mesela Lübnan merkezli sözde ''Hizbullah'' isimli örgüt için Hizbuşşeytan , Hizbullat , HizbulEsed , Hizb kimi isimler kullanmak ALLAH'ın ismine saygısızlık mıdır?
Aksine birçok insan ALLAH'ın ismine duyduğu saygıdan dolayı ve bu örgütü, ALLAH'ın partisi olmaya layık görmediği için Hizbuşşeytan ve Hizbullat gibi isimler kullanıyor.
Yani benim de Fethullah'a, Fet ya da Feto demekteki maksesadım ALLAH'ın ismine saygısızlık değildir.
Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Ama ALLAH'ın ismini kendinize kalkan yaparak Gülen Cemaati'ni savunmaya çalışıyorsun.
Lafım meclisten dışarı değil: İt ürür, kervan yürür!..
|
Ah canım mesaj gücüne gitmiş. Doğru demişsin "İt ürür, kervan yürür". İlk mesajdan alındın ki üretmeye devam ediyorsun.
Ben müslümanım Allah ismini kendime kalkan yaparım. Aynı Çanakkale de "Allah Allah" diye düşmana ölümüne savaşan şehitlerimiz gibi.
Saygısızlık eden sizler düşünsün. Hizbullah, Hizbul bilmem ne. Bunlar benim meselem değil. El kaide filan ne olduğu belli.
Özgür Suriye diye yazmışın. O Hizbullah denen örgüt Suriye de neler yapıyor haberin var di mi?