12-10-2013, 02:38
|
|
|
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı
Hayır hocam alakası yok. O yıllarda pekala YAŞ kararlarında başbakan hiç çekinmeden ŞERH koyuyordu. Samimi olsa idi o günde bunu yapabilirdi.
Bugün yine belgeler çıktı. 2012-2013 yılı belgeleri. Bunların izahı yok. İşte bu yüzden karikatür çok anlamlı.
Şu sayfada mizah açsından çok paylaşım yaptım. Ve bizzat kendi çalışmalarım. Ben hakaret etmeden bazen Tİ ye alarak bunları yaptım.
Hatta bir kısmını sizlerde beğenmişsiniz. Yorum yapmışsınız.
|
Paylaşım yapmana, eleştiri yapmana bir itirazım yok sevgili kardeşim. Paylaşımlar yapmak, olumlu ya da olumsuz eleştirilerde bulunabilmek hem hakkındır hem de normal ve doğaldır. Burası demokratik ve özgür bir platform.
İtirazım, paylaştığın karikatürdeki mizahın yanlışlığına. Bakın, Nur Cemaati'nin önemli isimlerinden Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil, Taraf gazetesinden Neşe Düzel'e 8 Mayıs 2012 tarihinde vermiş olduğu röportajında şunları söylemiş: "Türkiye’de önemli adımlar atıldı. Ekonomik manada işadamlarına kulak verildiğinde, pek çok insanın mutlu olduğunu görüyoruz. Hizmet olarak biz de en rahat, en huzurlu hizmet ettiğimiz bir dönemi yaşadık."
Eğer AK Parti iktidarı, Nur Cemaati'nin aleyhinde olarak ona zarar verecek uygulamalarda bulunsaydı, Nur Cemaati'nin çok önemli ve önde gelen isimlerinden olan Mustafa Yeşil, en rahat ettikleri ve en huzurlu oldukları zaman diliminin AK Parti iktidarı dönemi olduğunu belirterek, "Hizmet (Nur Cemaati) olarak biz de en rahat, en huzurlu hizmet ettiğimiz bir dönemi yaşadık." der miydi? Elbette demezdi.
|
|
|