Alıntı:
ibocan Nickli Üyeden Alıntı
Bu büyük iftirayı tekrar sizden duyduğuma üzüldüm ama ispatmamışta bulunduk .. siz PKK gibi kominist örgütlerle böyle gönülden sohbet eden kimseleri aynı kefeye soktunuz ...
sadece laf olsun diye böyle güzel düşlünen bi insana iftira atıyorsunuz .. yani PKK ile gönülden hizmet eden bu insanlar birleştiler milleti bölecekler öylemi.. yazıklar olsun, yüzbinkere ..
bi kırık testi için laf olsun diye konuşuyorsunuz.. yıllarca ALLAH sevgisini yaymaya çalışan bu insanların günahına girip alay ediyorsunuz yazıklar olsun..
anadoluda bir laf vardır biliyormusunuz..
Evini seven kadının eteği çamurdan kurtulmazmış,,,
elbetki böyle güzel bir insanında fitneden kurtulamayacağı gibi.. siz çamura bakıp şahsa iftira attınız..
önceki zamanlardada bu zamandada bu insanlar hep ciddi durup tavırlarını belli ediyorlar zaten, gizli kapalı hiçbirşey yok.. bu dersane konusundada zaten önceki yazılarımdada devletin nedenli çalıştığını nekadar gayret gösteridiğini nekadar çok bütçe ayırdığını hatalarıyla ve sevaplarıyla eleştirdim veya haklarını okudum ve yazdım.... ama sizler gibi iftira atıp sövmedim.. pkk gibi vatan hainleriyle bir hizmet ediyorlar diye böylesine korkunç bir iftira atmakta sizin gibi sonradan anlayacak gafillere nasip olacakmışş..
aynen sözüm karşınızdadır..attığınız iftiranın 10 katını yaşarken anlayıp pişman olasınız diye tefekkür ettim.. inşallah ben niye böyle dedim dersiniz..
|
Demiştim kabullenmeme özelliğiniz var. İfitra dediğiniz işlerin ispatı var Kuran ve Hadisle diyorum hiç oraya dikkat çekmiyor direk olarak savunma yapıyorsunuz. Gülende şeriata uymayan 10 eylem sayarım diyorum bu suçlama ile ilgilenmiyorsunuz, tümünü iftira addedip konuyu hiç açmıyorsunuz bile. Hitlerin yahudi soykırımından sonra hayatta kalan yahudilerin başlattığı yahudiler mazlumdur çalışmasının aynısını uyguluyorsunuz. İftira diyorsunuz fakat ispatlayın demiyorsunuz çünkü ispatı var ve hepiniz bunun farkındasınız.
Konuyu saptıran sizsiniz, gülen grubu ile pkknın ortak noktası taraf gazetesidir. dedim gülen ile pkk birliktedir demedim. Evet gülen grubu tehlikelidir çünkü internette ve görsel medyada asabiyetin boyutu çok yüksek ve en sert açıklamalar sizin tarafınızdan geliyor. Gülen grubuna bağlı insanlar yanlış anlamasın fikirlerim tamamen gülenin eylemleri ile ilgilidir şahsına yönelik yada bağlı olanlara yönelik bir suçlama yoktur