Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-15-2013, 02:34   #15
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
STV'yi izlemediğimden dolayı o programı da izlemedim.

İzlemediğim bir program hakkında neyin yorumunu yapayım?

Sen çözüm sürecine karşısın.

Ben ise çekincelerim olmasına rağmen bu ülkenin menfaatine olduğunu düşünüğüm için çözüm sürecini destekliyorum.

ABD bile düşman olarak gördüğü Taliban ile masaya oturmaya çalışırken, PKK terör örgütü ile neden çözüm müzakere deilmesin?

Bugün Tayyip Erdoğan çözüm sürecini kesip 1-2 sene önceki sertliğine geri dönse, sen ve senin gibiler barış kelebeği olursunuz bir anda!...
Ne bildin zamanın da desteklemediğimi. 1. açılımda ben çok haklı buldum ve destekledim. Cemaatte destekledi.

Ancak Habur rezaleti ile bunlarla görüşme yapılmayacağını ben değil sağır sultan anladı. Haburdan sonra 1. açılım hala devam ederken bile çok şehit verdik.

Ben artık bunlara inanmam. Oslo görüşmelerini afişe edenler de pkk lı FIRAT NEWS haber sitesi.

Allah'ını seversen nereli olduğunu bilmiyorum ama şu son Diyarbakır da ki Baydemir li, Barzani görüntüler hoşuna gitti mi?

Barzani ye Türk devletinin zamanında çok faydası oldu. Türkiye bi sürü şirketi ve mülkü de var. Ama buna rağmen çok ihanet etti. Daha önce kardeşti, dün hain, bugün kardeş yarın acaba ne?

Bunlara nasıl güvenilebilir. Burda sorun başbkanın veya hükümetin bu konuda ki iyi niyeti değil, karşı tarafın ne yapacağının belli olmamasıdır.

Şu an Sayın Davutoğlu Ermenistan da yıllardır Soykırım saçmalığını her yıl ısrarla sürdüren, bayraklarımızı yakan bu ülkeye bu tahammül niye.

Burası DAvutoğlunun kaldığı otelin önü. Biz onları misafir ettiğimizde böyle bir şeye izin veriliyor mu? Ermenistan ın Türkiye ile Bursa da ki maçında bile Azerbaycan bayrakları alınmadı, çöpe atıldı.

Herşeyi Türkiye mi alttan alacak.

Başbakan bunlara sert olsun kim desteklemeyecekmiş. Benim gezicilerle ilgili o dingilllere nefretim büyük. Ve ordaki dik duruşunu da destekledim başbakanın.

Ama bir İDRİS NAİM ŞAHİN gibi adamı harcadı. O adamcağız bence iyi işler çıkarıyordu. Bu KCK lılar dışında herkes beğeniyordu.

Konu Cihannur tarafından (12-15-2013 Saat 03:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla