Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-15-2013, 04:29   #22
Kullanıcı Adı
ibocan
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben şöyle yazmıştım:

Bu yazdığımın da arkasındayım. Bugün Fethullah Gülen, Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hükümetine acımasızca saldırarak, dolaylı da olsa geziciler , darbeciler ve PKK ile işbirliği yapıyor.

Hatta senin ''sevgili hocaefendin'' Fethullah Gülen, Tayyip Erdoğan'a saldırarak İsrail'in de taşeronluğunu yapmaktadır.

PKK terör örgütüne Yahudi taşeronu demişsin de, Fethullah Gülen isimli şahıs da tıpkı PKK gibi Yahudi taşeronu değil midir?

Gören de Fethullah Gülen isimli şahsı bir numaralı anti-Siyonist sanacak!...

Bu değil miydi Mavi Marmara katliamı sonrasında otoriteden (İsrail Devleti'nden) izin alınmalıydı diyerek, işgalci terör devleti İsrail'e meşruiyet sağlayan? Bu değil miydi terör devleti İsrail'i eleştirmek yerine , müslümanları eleştiren?

Yine aynı Fethullah Gülen değil miydi Gezi Olayları sırasında, seçimle işbaşına gelmiş Başbakan Tayyip Erdoğan'ı utanmadan ''otoriterleşmekle'' suçlayan?!

Ne diyorsun sen?

Ben burada hangi gazeteden ve hangi yayın kuruluşundan alıntı yapmışım?

Açıklayabilir misin bunu?

Hangi haberi övmüşüm veya ısıtmışım?

Veya bir haberi överken senden ve senin Amerika'da ikamet eden hocandan mı izin alacağız?

Sakın iftira atan ve fitne saçan sen olmayasın!

Aman n'olur müsaade et!..

""konu cihannur tarafından değiştirilmiş sebep: hakaret...."""
sabaha kadar yazsam yinede hakikatten yana olmayacaksınız hakaret edeceksiniz biliyorum...cihannur kardeşimizde bol bol yazdıklarınızı sansürler..
Tayyip erdoğan inançlı bir insandır..ben bu duruma osman ve selçuklu zamanında hükümdarlar ve evliyalar arasındaki ilişkilerin tabiatına bakarak düşünüyorum ve aynı milletin torunlarıyız.. Tayyip erdoğanda bir kul olduğu için oda hata yapar..
belkide o GÜL zamanındaki muhteva yok ama ülkemiz onurlu yükselişini ve tavrını mazlumlardan yana olduğunu bütün dünyaya dolaylı veya dolaysız anlamda göstermiş ve çetin bir sınavdan geçiyor hala..Allah izin verirse dahada ileriye gidip dünyadaki mazlumların yanında olmayı ve onların bu haykırışlarını tıpkı osmanlı ve selçuklular zamanındaki gibi adalet'i serdarlığını gösteren bir devlet'ül sema zamanını inşallah görürüm..(kendim için ve milletim vatanım için)

Mavi marmara konusunda hükümet hem iyi olanı ve hemde trajik olanı sergiledi. evet sesimizide duyurduk , şehitler verdik.. hiç olmazsa dünyaya sesimizi ve mazlumların çilesi bitmeyen filistinlilerin sesini duydu.. bütün dünya medyasıda dahil..
ben hoca efendinin bu trajik durumu önceden tespit ettiğinin ve neler yaşanacağını bildiğini bizzat sohbetlerdede konuşmuştuk..
israil devletinin türkiyeye müsade etmeyeceği ve bu köpek ordusunun orada havlayacağını bize büyük abimiz söylemişti zaten (sevgili abime selam olsun ).. o günlerde gemi ha kalktı ha gidecek O zamanında ,,
ben ve diğer arkadaşlarımız israi devletine galebe çalarak oradan geçeceğimizi ve israil devletinin yüzüstü yatıp mavi marmara gemisinin oradan öylece filistine geçeceğini düşünüyorduk ve bunu herkes düşünüyor ve onurlanıyorduk, ve eminim sizlerde öyle sanmıştınız..
ama büyük abimiz bu konuda bize hatalı olduğumuzu , kendisinin ve hoca efendininde düşüncesine göre israil devletinin orada cinayet işleyeceği konusunda bizi uyardı , ve bu işin yukarda söylediğim hem trajik yönünü hemde hayırlı tarafını aksetti ..
ama benim ve diğer arkadaşların israile galebe çalma konusunda nedenli acele ettiğimizi furkanın beynine 1 metreden sıkılan uzun namlulu silahın yivsetinten saplanan mermiden sonra anladık.. haaa ne oldu burada, furkan ve diğer arkadaşları şehit verdik . ama biryandanda trajik oldu ve bunların olacağı besbelliymiş.. hayırlı oldu çünkü tarafımız belli oldu ve Korkmadığımız ve israilin karşısında olduğumuzu herkes ve bütün dünya avrupa kıtalar ötesi devletlerde hayret bu cesaretimizi övdü,, hoca efendinin düşünce'i muhtevasıda işte buydu .. ama biz hayırlı tarafından düşünemiyoruz , ve ogünde ben ve diğer arkadaşlarımın düşüncesindeki hata gibi.. israil gibi hazımsız bir düşmanı tahrik ederek, ve galebe çalarak yapılamıyor maalesef bazı işler. Çünkü aşırı derecede KORKAKLAR.. ALLAH tan korkuları olmadığı için KUL'dan çok korkuyorlar.. 2 aylık bebeği öldüren KORKAK Furkana nasıl acısın ve o gemiyi oradan nasıl geçirsin , ve sonunda geçemedi ve gemi talan oldu içindeki birçok eşya ve techizatta gasp edildi..

arkadaş yurdunu alçaklara uğratma sakın '''demiş rahmetli akif..

arkadaş iftira atmayın fitne sokmayın güzelim ülkeyede , hükümet ve camaat konusunda bu kadarda kindar bi tutum sergilemeyin..
ben particide değilim ,, ama hükümetimizin yararlı tutumlarını eksik olan tutumlarından daha hayırlı gördüğüm için hayır yüzü suyu hürmetlerine AK partiyi severim ve oymuda AK partiye veririm..
ak parti bi hata yaptığı zaman olur olmaz iftira atıp gösteriş olsun diye bilmedende fitneye düşmem ALLAH'ın izniyle..

ibocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla