Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-15-2013, 15:52   #33
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben en baştan bile beri sakinim. Yalana dolana dayanamam.

Fethullah Güleni tanımak, anlamak için elbet alim olamaya gerek yok. İnsan olmak yeterli. Niye hristiyanı, müslümanı anlıyorda ben niye anlayamıyorum diye sormak lazım kendinize.

Ne yapmak istediğini, ufkunu Allah yolunda giden bir insan olduğunu bilmeniz için okumanız dinlemeniz lazım. Siz hem okumuyorum diyorsunuz hem de anlamıyorum.

Size soruyorum. Cemaat 10 yıldır Ak partiye destekten başka ne verdi. Ne zararı dokundu. Hem Akparti hem de cemaat güzel güzel işler yapsa nolurdu sanki.

3 yıldır bi tane adam bırakmadılar hiç sesi çıktı mı? Hiç Hocaefendinin sesi çıktı mı?
Bakın anlaşamıyoruz. Size sorularıma cevap vermeniz için rica ettim size sorular ile geliyorsunuz. Ak partiye verilen desteği kendimize vermiş olduk çünkü verdiğimiz her oy bize hizmet olarak geri döndü ben Ak Parti- Gülen ilişkisinden bahsetmiyorum.

Benim sorularım var cevap verecek insan arıyorum diyorum. Fethullah Gülen için ehli sünnettir dediniz öyle ise ne mutlu ona. Bende diyorumki arkadaş ehli sünnet diyorlarda bu yaptıklarının ehli sünnetle alakası yok nasıl bir açıklama şekli var bunun yanıtını arıyorum.

Sorularım şunlar, eğer cevap verirseniz emin olun ben doğruyu seçer hatamı kabul eder Gülenede bir mail yada telgraf çekip özür dilerim.
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla