Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı
Hasbinallah bunların cevabının hepsini verdim. Link verdim hocaefendinin kendi ağzından ve yanındakilerden ama hala sorularıma cevp arıyorum diyosun.
Verdiğim linkleri sen okumadım diyosun. Oku cevabını al işte. Niye inat ediyosun. Aynını buraya kopayala yapıştır yaptım, yine okumadın.
Bunları daha önce sordun zaten cevap verdim. Dahada vermedin diyosun
|
Cevap verdim dediklerinizin hiç birine cevap vermediniz sadece bunlar iftiradır diyerek hakaret ettiniz.
''Papa 6. Paul cenapları tarafından başlatılan ve devam etmekte olan Dinler arası Diyalog İçin Papalık Konseyi (PCID) misyonunun bir parçası olmak üzere burada bulunuyoruz. Bu misyonun tahakkuk edişini görmeyi arzu ediyoruz. En aciz bir şekilde hatta biraz cüretle,bu pek kıymetli hizmetinizi icra etme yolunda en mütevazı yardımlarımızı sunmak için size geldik.'' demişti mektubunda.
Dinen ve fıkhen bu mektupta yazan her eylem islam dinine aykırıdır. Bir müslüman kafirin başlattığı eyleme ne niyetle olursa olsun destek veremez. Bir müslüman bu mektuptaki sebepleri ileri sürerek kafir din adamına gidemez.
Hazreti Peygamber s.a.v in kisraya yazdığı mektubu örnek alan iftiralar org sitesi ''Peygamberimiz a.s kisraya melik demiştir'' cümlesi ile başlamış yazısına. Gülende vatikan devlet başkanı deseymiş, papa cenapları dinen yasak bir kelimedir.
Müslüman kafir din adamına tazimde bulunamaz, saygı içeren kelimeler ile hitap edemez.
Ayrıca iftira dedikleri işleri açıklarken okurun soracağı soruyu peşinen yazmasıda manidardır. Ben o soruyu sormayacağım belki başka bir sorum var olamazmı?
Papa neden gelip güleni ziyaret edip hizmetlerini sunmadı? Gülenin bu açıklaması müslümanların izni ve rızası olmadan bu ziyareti yapmasına ve ziyaret esnasında bizim adımıza konuşmasını ne şekilde haklı çıkarır? Dinen bu uygunmudur sizce?