Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-15-2013, 22:53   #46
Kullanıcı Adı
Ekinoks
[QUOTE=ibocan/QUOTE]

Derin bilgileriniz ile sizin gibi bir alimden faydalanmak bize şeref verir lütfen anlatınız. Lütfen beni günaha girmekten kurtarınız.

-Nasıl olurda bir alim Kelime-i Tevhid i ayırıp bir kısmının söylenmesinin yeterli olduğunu söyleyebilir.? Sahabeler o kadar eziyete rağmen Kelime-i Şehadeti tekrar ettiler hiç bir yerini ayırmadılar. Muhammed s.a.v hazretlerini inkar etseydiler çoğu işkenceden kurtulacaktı, boşunamı yaptılar bunu?

-Dinler arası diyalog çerçevesinde avrupadaki çoğu kilisede müslümanların namaz kılabilecekleri 1 yada iki kişilik namaz kılma bölümleri var bunu doğru buluyormusunuz?
-Bir alim nasıl olurda dünya barışı için milyonlarca müslümanın adına ve kimsenin rızası olmadan gidip papaya hizmetlerini sunabilir.

Lütfen sizde iftiralar.org sitesindeki düzeltmeli ve yanıltıcı yazıları eklemeyiniz zaten bu soruları o yazılardan alıyorum, yani biliyorum o sitenin ne olduğunu. Sorduklarımla şeriat kanunlarını karşılaştırınız gülenin asıl amacı buydu demeyin çünkü öyle bile olsa gülenin kullandığı şekilde kelimeleri kullanmamak dinen yasak gibi görünüyor.

Konu Ekinoks tarafından (12-15-2013 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir..
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla