Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı
Siz bizim fazla saf olduğumuzu mu düşünüyorsunuz?
Devlet kadrolarındaki Cemaat'e yönelik tasfiyelerin durup dururken başlamadığını siz de biliyorsunuz.
7 Şubat 2012'deki Cemaat'çi bir savcı tarafından yapılan alçak darbe girişiminden ve Cemaat'in medya organlarının ve Cemaatçilerin bu darbe girişimine destek vermelerinden sonra Cemaat'e yönelik tasfiyeler doğal ve haklı olarak başlamıştır.
Daha önceden Devlet kadrolarına Cemaatçilerin yerleşmesini sağlayan en azından buna göz yuman yine Ak Parti hükümetiydi.
Ama Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Hükümeti, seçilmiş sivil hükümete kasteden bu derin yapıya daha fazla müsamaha gösteremezlerdi, göstermeleri de yanlış olurdu.
Tayyip Erdoğan'ın benim sır küpüm dediği ve bizzat kendi emriyle hareket ettiğini söylediği Mit Müsteşarı Hakan Fidan'ı tutuklamaya kalkan o İsrail taşeronu savcıyı neden savundu Cemaat'in medya organları
Siz o buna çamur atacağınıza biraz kendinizi sorgulayın. Cemaat olarak nerede yanlış yaptık deyin.
|
Demek savcı alçak ha. Sizin pek namuslu savcılarınız şu an KCK lıları ve Ergenkoncuları bir bir dışarı salıyor.
Sizin namus anlayışınız buysa aman kalsın.
Sen git Oslo da pkk ile pazarlık yap, sonra gel İsrail Taşeronu filan de. Pkk kimin taşeronu da pazarlık yapıyorsunuz bre gafiller.
Başbakan kendine hayır dua edenleri değil küfredenleri baş tacı ediyor.
Sen git fişleyenler namussuzdr de. Gel kendin fişle ve imza at. Görüşmeyen şerefsizdir de, sonra ben gönderdim.
O senin namussuz dediğin savcı yasaları uyguladı. Asıl Fidan ı kurtarıp yasaların namusuna tükürüp bir gecede yasa değiştiren başbakan mı namuslu.
Madem Savcı namussuz du da niye yasa değişti. Söylüyeyim çünkü ortada İsrail taşeronu pkk örgütü ile yapılan namussuzlkları örtbas etme içgüdüsü vardı.
Siz de gelin burda masal anlatın ancak.