Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-17-2013, 00:29   #9
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir önceki yazıda size delilleri kimsenin inkar etmediğini söylüyorum okumayla ilgili bir sorunmu var? Sadece delillerin ait olduğu konuyu olduğu gibi değilde farklı anlamlar içeren olaylara ait delilermiş gibi gösteriyorlar(sunuz)

Eğer o belgelerdeki planlar uygulansaydı biber gazı dolu anneler kardeşler olurdu. Şu an insanlar başörtüsü ile rahatlıkla istediklerini yapabiliyorlar.

İnsanlar temsil ettiklerine yakışır şekilde davranmalıdır. İşin ağırlığına ve önemine uygun donanımla başlamalıdır.

Not: Meseleyi halen kavrayamamış olmanız beni çok hayrete düşürdü. Konu ne dersane ne hükümet ne devlet ne vatan ne millet değil. Mesele sizsiniz, siz ve sizin gülen grubunu temsilen onların adına söyledikleriniz. Bu yazışmaları göndersek emin olun paparayı yiyen siz olursunuz. Anlamadıysanız tekrar söyleyeyim kimleri temsil ettiğinize ve onları savunurken söylediklerinize dikkat ediniz.
Mevcut deliller üzerinden komplo üreterek bu böyle olmuştur diyerek insanları tahrik ediyorsunuz.

Anlamadınız tabi yine ben bunuda ekleyeyim: Sorun sizsiniz biraz sakin olunuz, eleştirmeninde adabı var sizde ne adap var ne üslup var, bilginizin yetmediği yerde sinirleniyor hakaret edip iftira diyerek kaçıyorsunuz. Sakin olun,siz nasıl olurda yıllarca ak partiyi destekleyip seçim öncesi patlamış bir balona destek verirsiniz?

Hiç! mi inanmadınız bu insanlara?
Ben o insana ve insanlara inandım. Ve kurulduğundan beri ben değil cemaat de destek verdi. Onlarında cemaate inanmasına ve güvenmesini isterim.

Güven karşılıklıdır. Sorun burda cemaat filan değil. Cemaati bitirmek isteyen başbakandır.

Ben herşeyi gayet iyi anlıyorum. Siz kendi anlamanıza bakınız. Şurda bile bi küçümseme var.

Hala şunu diyen yok en azında sen Ekinoks. Cemaatle , AK parti yine anlaşsın beraber olsun ama yok.

Daha geçen bu cemaat bitsin, müslümanlıklarını sorgulama gibi garipliklere girdin. Bide diyorsun siz şöyle böyle.

Baş örtü ile okullara giriliyorda biz bişey dedik. Bende bizzat eylem yaptım kaç ay boyunca. Daha yasa bile çıkmamıştı.

Güzel işleri övdüğümüz gibi hatalı işleri eleştirince mi kötü? Siz daha buna tahammül edemiyorsunuz.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla