Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı
Demek ki adalet herkes için aynı şekilde geçerli değilmiş. Müdürler boşuna değişmiyor demek ki!
|
Yazık!
Zafer Çağlayanı yakınen tanırım,eşim tarafından uzakta olsa akrabam olur kendisi ile şahsen tanışmışlığım yoktur. Hamdolsun öyle bir talebim olmadı kendisinden fakat çocuklarını sınavsız işe sokmak isteyen eski kafalı ailelerin hiç biri kendisinden gereken torpili alamadı.
Kendisinin paraya ihtiyacı yok yeterince var ailesi zengin ve iyi insanlardır, bu sebeple rüşvetle işi olacak biri değil.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu olaylar neden seçimler yaklaşırken başladı? neden daha önce yoktu? daha düne kadar diğer partilerin yolsuzluklarını birlikte sayıyorduk, bu gün bu partiyi suçluyorsunuz.
Bektaşi oyunu değiniz budur işte. Hatta gülen,bektaşi,iran,ermeni ve yahudi oyunudur.
Gezi olaylarındada hükümet suçlandı ve gezi olayları herkesin bildiği gibi dış güçlerin desteği ile meydana gelmişti, ve hükümetin tavrının yanlış olduğunu söyleyenlerden birinde gülen olması manidardır.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ahde vefa yok sizde üstadım kimse size sonsuza kadar susun hakkınızı aramayın demedi lakin sizler seçim öncesi açık bir şekilde bu partiye kafirlerin ve iç düşmanların tavrını takınmayı kendinize uygun gördünüz.
Seçimler bitseydi ve gülen elinde bir sopa ile başbakanlık binasına girip Erdoğanın masasına vursaydı eminim Erdoğan kalkıp güleni selamlar hayırdır hocam derdi.
Siz bunu yapmak yerine elinizde yağlı urganla asacak adam arıyorsunuz çok yazık. Şimdi anladım korkusuzluğunuzun sebebini, nasıl olsa su gibisiniz içine dolduğunuz kabın şeklini alıyorsunuz bu sebeple hiç bir devirde sıkıntı yaşamıyorsunuz.
Dolduğu kabın şeklini almak mason felsefesidir. Yıllarca yahudi mahallesinde oturup ''Bir kez olsun neden cumaya gelmiyorlar diye sormadım kendime bu kadar gizlilik olurmu'' diyen kardeşlerimiz var.