Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-19-2013, 21:34   #18
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten nur cemaatine olumsuz bişey söylemedi ki benim gördüğüm kadarıyla EpiVaTeS kardeşim... ama şunu kabul etmek gerekir ki gülenin artık savunulacakhiç bir yeri yok... firavunde demedi denildi ertesi gün açıklama yaptı daha sonraki gün lider yazısı yayınlandı derken her geçen gün olayın dozunu artıran ve çirkefleşen bu grup oldu ve bunun adı hüs-ü zan oldu... milleti saf yerine koyanları bu millet ne yapıyor daha önce gördük...
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bakın geçenlerde ahmed akgündüzle m. ali önelin programına katılan nur talebesi olduğunu söyleyen beyefendi dediki... "said nursi eleştiriye her zaman açıktı ve riselmi okuyun doğru olan yeri varsa amenna hayatınıza uygulayın, yanlış olan yer varsa yanına bedduanızıda iliştirip bana gönderin" şimdi bundan çoğu kişinin haberi olmadığı gibi dediğim dedik diyen güleninde haberi yoksa nerde kalıyor nurculukları?...
Eruğrul kardeşim, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin kitaplarını okursan, videolarını seyredersen, onun ne kadar değerli bir İslam âlimi olduğunu anlayacaksındır inşaallah. Hocaefendi'nin bazı sözlerini beğenmiyor olabilirsin, bu normaldir. Ben de Hocaefendi'nin mesela 28 Şubat dönemindeki bazı görüşlerine o zaman da katımamıştım, bugün de katılmıyorum. Bizim yolumuz birlik içinde çokluk, çokluk içinde birlik yoludur. Ehl-i Sünnet'in nasıl ki 4 hak mezhebi (Hanefilik, Şafilik, Malikilik, Hanbelilik) varsa, doğru yolda bulunma temelinde olduktan sonra, Kur'an ve Sünnet'e aykırı olmamak kaydıyla farklı yorumlarda bulunulması doğaldır.

Muhterem Hocaefendi, çağımızın Mevlana'sı, Yunus Emre'si mesabesinde bir insandır. Böyle değerli insanların kıymetlerini onlar yaşarken de bilmek ne güzel.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla