12-20-2013, 01:47
|
|
|
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı
Demokrasinin ihlal edildiği durumlarda demokrasinin bekçileri hakimler ve savcılar, kolluk kuvvetleri devreye girer. Demokrasi tıkanmıştır. Durum budur.
Herşeyi çin seçim beklenmez. Ani müdahale gerekir. Yargı bunun için vardır.
|
Demokrasinin bekçileri mi! Çok cafcaflı bir söz. Demek ki milletin dışında demokrasinin bekçileri varmış: Milletin iradesinin üstünde, milletten daha iyi bildiğini düşünen birileri!
Bak sevgili kardeşim. Demokrasilerde demokrasinin bekçisi asker de değildir, yargı da değildir. Demokrosilerde demokrasinin bekçisi, ülkenin sahibi olan millettir; yani sensin, yani benim, yani hepimiz, yani halk.
O asker denilenlerin ekmeklerini, o yargıç dediklerinin ekmeklerini BEN VERİYORUM BEN (ÜLKENİN SAHİBİ OLAN MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ). Askerlerin ya da yargının, milletin iradesinin yerine geçerek milletin meşru iktidarlarına karşı savaş açmaları, yedikleri kaba pislemeleri demektir. Ekmeklerini benim (Müslüman Türk Milleti) verdiğim subaylar, ekmeklerini benim verdiğim yargıçlar, benim meşru iktidarımı yıkmaya çalışarak, demokrasiyi katletmeye çalışarak, ülkelerine ve halklarına ihanet edemezler! Çoluk çocuklarını, milletin verdiği parayla besleyen kamu görevlileri, milletin iradesine saygı duymak zorundadırlar.
Konu Cihannur tarafından (12-20-2013 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir..
|
|
|