Alıntı:
Isikveren Nickli Üyeden Alıntı
Yapmayin arkadaslar
ortalikta bir fitne dolasip duruyor
bizleride içine almak istiyor
bizleri oyuna getirmek istiyorlar
Son zamanlarda bizleri öyle birseylerle mesgül ediyorlarki, anlasilan oynanmak istenilen oyun bayagi büyük
Cemaat, dersane derken, bizlerin dikkatlerini iyice çekmis oldular, ve oynanmak istenilen oyunlari bir bir oynuyorlar
simdide baska bir senaryo ile dahada milletin, basinin, medyanin ve siyasilerin bütün dikkatlerini çekmis durumdalar
Allah bilir arka planda nelerin hesabini yapiyorlar,
Bütün Türkiyenin dikkatini bir yere çekip, sessiz sedasiz milletin gözü önünde baska hesaplar pesindeler
Ama Onların bir tuzağı varsa, elbet Allah'ında bir tuzağı vardir
yeterki biz birbirimizi daha fazla inciltmiyelim
geri dönüsü olmayan yollara girmiyelim
özürü olmayacak laflar söylemiyelim...
|
Üstadım biz güleni yeni tanıyan insanlar değilizki ! onu uzun yıllardır tanıyoruz. Neler yaptığını çok iyi biliyoruz. İyi yere tezgah açmış varmı öyle 3 kuruşa 5 köfte?
Ben kalkıp birine ana avrat küfredeyim sonrada '' beni yanlış anladınız ben onun anasına sövmedim başka bir şey anlatmak istedim siz anlamadınız.'' diyeyim olurmu kabul edermi gülenciler? asla! kimse kabul etmez değilmi?
gülenin yıllardır kendi bağlılarını bu şekilde uyutup haberi bağlıları aracılığı ile değiştirip ortalığa yayıyor.
charles manson gibi hiç bir işe elini sürmemiştir,hiç bir eyleme katılmamıştır her işi bağlılarına yaptırmıştır. ona buna haber göndererek ne yapması gerektiğini söyleyerek akıl verip kendisi tüm eylemlerin dışında kalmıştır.
Benim, ailemin yada müslümanlar adına gidip papayla görüşemesi doğrumu?
İslam dini son din iken, Ellah c.c. katında diğer dinlere mensup insanlar kafirken, gidip kafirlerle diyalog kurmak ne demek?