Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-20-2013, 13:28   #41
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Başbakan Tayyip Erdoğan,Fethullah Gülen'e hatırlarsanız bir çağrıda bulunmuştu."Hocam gel artık yasaklar bitti, özgürlük var buyur gel ülkemize!. demişti.O ise kibarca bunu red etmişti.Anlaşılan o ki Fethullah Gülen bu ülkeye dönüş yapacak olsa "huzurum kaçacak ben o zaman ne yaparım?" diye düşünmüş olacak ki, gelmek istemedi.Oysa Rahmetli şehit Said Nursi hz.leri İslam davası uğruna çok çileler çekip hapis yatmış, sürgüne gönderilmiş olup sonradan da bedelini idam edilerek ödemişti.Şimdi buradan Fethullah Gülen'e soruyorum.

"SEN ASLA SAİD NURSİ HZ.LERİNİN YOLUNDA YÜRÜMÜYORSUN SADECE ONU KULLANIYORSUN.EĞER SEN DAVANDA GERÇEKTEN SADIK VE SAMİMİ OLSAYDINVEYA ÖYLE GÖZÜKMEK İSTİYORSUN Kİ,NE PAHASINA OLURSA OLSUN BU ÜLKEYE DÖNÜŞ YAPARDIN.AMA SEN BUNU İSTEMEDİN ABD''DE KALMAYA RAZI OLDUN.BİLMİYORUM AMA SEN VEFAT ETTİĞİNDE ACABA TARİHE NASIL GEÇECEKSİN VE SENİ NASIL ANACAKLAR? DİYE SORGULAMAK LAZIMDIR.

BİLİYORSUNUZ Kİ, İSLAM DAVASI UĞRUNA GEÇMİŞTE NİCE ALİMLER ASILDI GÜNÜMÜZDE DE ASILMAYA DEVAM EDİYOR.ONLAR BU YÜCE DAVA UĞRUNA CAN VERDİLER.ALLAH FETHULLAH GÜLEN'İN AKİBETİNİ HAYIR EYLESİN.BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM...SÜRÇ-İ LİSAN ETTİMSE AF OLUNA...

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (12-20-2013 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla