Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-21-2013, 13:57   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
manifesto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen öyle san
Sen içinden geçeni yazıyorsun
Başbakan ve iktidar ise farklı şeyleri yapıyor
Söz ile eylemler uyuşmuyor
3 günde 50'ye yakın Polis memurunu Emniyet Müdürünü MASAK başkan yardımcısını SUÇLULAR ortaya çıksın diye mi görevden aldılar sanıyorsun
Uyan artık
Uyanığım Allah'a şükürler olsun. Başkanlık sisteminin Türkiye için faydadan çok zarar getireceği kanaatinde olduğum zaman uyanık olduğum gibi, dershanelerin zorla kapatılmalarının serbest teşebbüs hürriyetinin önüne engel koymak olacağı ve bu yüzden yanlış olacağı kanaatinde olduğum zaman uyanık olduğum gibi, bu yolsuzluk operasyonunun da sözde yolsuzluk operasyonu özde AK Parti'ye kara çalıp AK Parti'yi iktidardan düşürmeye yönelik bir nevi darbe operasyonu olduğunun farkında olduğum şu zaman diliminde de uyanığım hamdolsun.

Blur'a sorduğum bir soruyu sana da sormak isterim:

Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de size bir soru sorayım Blur. Aylar boyunca süren bir soruşturmadan bahsediyoruz. Bildiğim kadarıyla bu yolsuzluk operasyonunun soruşturması 2 yıldır sürüyormuş. Operasyonun şimdi yapılmasının sebebi olarak da, şüphelilerin, delilleri yok etmeye başlamaları gösteriliyor.

Şimdi soruma geçiyorum. Sorum çok basit: 2 yıl kadar bir süredir devam eden bu yolsuzluk soruşturmasında 2 yıl boyunca iddia edilen suçlara göz yumanlar, deliller ortadan kaldırılmaya başlandığı için harekete geçmeye karar verdiklerini söyleyenler, eğer deliller karartılmaya başlanmasaydı, bu soruşturmayı operasyona dönüştürmek için kaç yıl daha bekleyeceklerdi; mesela 20 yıl daha, 200 yıl daha, 2000 yıl daha mı bekleyeceklerdi?
Aylar ve aylar boyunca bir soruşturmayı yürüt ve işlendiğini iddia ettiğin suçlara göz yuma yuma 2 yıl kadar hiçbir müdahalede bulunma, sonra, kendince uygun zamanı bulduğuna inandığında 3 farklı soruşturmayı sanki hepsi aynı 1 soruşturmaymış gibi algılattırarak yaptığın operasyonla AK Parti yolsuzluk yapıyor algısı oluşturmaya çalış, bunu da AK Parti iktidarının polisleriyle yap, sonra da ben, adaleti yerine getirmeye çalışıyorum de, bütün bunların üzerine de Zaman gazetesinin ve Bugün gazetesinin internet siteleri, sanki düşman kuvvetlerine saldırır gibi yayınlar yaparak AK Parti'yi yolsuzluk yapıyor ve yapılan yolsuzlukları gizliyor imalarıyla suçlandırsınlar ve bütün bu yaşananlardan sonra biz normal vatandaşlar, yapılanın sadece bir yolsuzluk operasyonu olduğuna inanalım ha! Ben, 11 yaşını geçeli çok oldu manifesto.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla