Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-22-2013, 03:35   #38
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Recep Alkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peygamber Efendimizi Bedduları ile Fethullay Hoca'nın Beddularını nasıl bağdaştırıp buraya koyuyorsun, sonra da beni bilgisizlik ile suçlayıp rezil oldu kıvamına getirebiliyorsun anlayamadım.

Peygamberimizin Bedduası ne diyor, paraya tapanlara lanet olsun...

Şimdi sormazlar mı size, tüm dünya Müslüman Katliamları ile kırılırken tek kelime etmeyen şahıs, iş dershanelere geldiğinde neden susmayan bir lider kıvamına giriyor ? Bir ülkenin Başbakanı her katliama dahil olurken bu Cemaat lideri neden bir kez onun yanında olup EVET bizde lanetliyoruz diyemedi ?

Demek istediklerini demenin yolu bu kadar içten beddua mıdır ?

Ne mutlu size ki benden bir yaş büyük olmanıza rağmen, bizim idrak edemeyeceğimiz şeyleri siz çözüp, ermişlik seviyesine kadar yükselmişsiniz...

Bravo...
Aymazlığın da bu kadarı
Az önce başka bir konuda Gülen'in Mısır'da olan şehadetler için yayınladığı taziyeyi paylaştım
Sen bir tane daha başka cemaat liderinin taziyesini buraya taşı göreyim
Boş boş konuşuyorsunuz
Karşınızda ki muhatabınıza klişeleri üfürmek yerine somut verilerle bir şeyler yazmanız gerekir

Hırsız için yağmacı için paracı için rüşvetçi için camiayı karalayanlar onlara iftira atanlar tuzak kuranlar için yapılmış bir bedduayı siz alıp Başbakana bize beddua ediyor diyorsanız
Sizin bileceğiniz iş
Bütün bu cürümlere ortak mısınız?

Doğruyu bildiği halda susana Allah lanet etsin
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla