Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-23-2013, 15:57   #60
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
mplatcs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Belki tam anlatamadim ekinoks. Genel dediklerinde bir sorun yok zaten. Sadece ozele indiginde belirli belge ve bilgilere dayali konusmak lazim, dedigim bu. Mesela, kayitsiz bircok dershane acilmis ve buralardan para kazanilmis, fakat vergisi verilmemis demissin. Tabi ki boyle bir durum varsa bunun vergi kacirmis olmaktan baska hicbir aciklamasi olamaz. Bu da hirsizligin yaninda kul hakki demektir ki, altindan kalkmak zor is. Buna dair net bir bilgi ya da belge var mi? Eger varsa acikla ki herkes bilsin. Yok kulagina gelen, biryerlerden duydugun seylerse, dogru dahi olsa bunlari soylemenin, anlatmanin bir faydasi yok. Cunku kaniti yok. Eger yanlissa, kul hakkina girer, dedigim bu.

Bunu biraz beddua meselesine benzetiyorum. Beddua yi hakedene yaparsan gider ama hak etmeyen birine yaparsan sana geri doner. Yani insanin kendini zarara sokmasina gerek yok. Gulen hakkinda bilgili, belgeli bir cok olay var zaten...
Başbakanın sözleri benim için senettir. 11 yıldır delilsiz konuştuğuna şahit olmadık
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla