Gözüm sen şimdi kendince makaraya sarmışsın ama bence ağlacanak halinize gülüyorsunuz bana martaval okuma EN AZ sen kadar biliyorum işlerin nasıl yürümesi gerektiğini..Ancak bazı aklı evveller hala akp içinde haramilerin,ihaleye fesat karıştıranların,adam kayıranların velhasılı HARAMZADELERİN olduğunu kabul veya idrak edemiyor utanmadan bide SUÇUN KİŞİSELLİĞİ deniyor bu ülkede bir insan bir bakanın çocuğu ile neden bağlantı kurar halı saha maçı yapmak için mi ? Oturup nargile fokurdatmak için mi ? Lafa gelince rahmetli Adnan Menderesi kullanan yamyamlar bir araştırsın Menderes kendi hayatta iken neden evlatlarına ticarette yol vermemiş aptal oldukları için mi ? Yoksa Kendi adı üzerinden evlatlarına dolayısı ile kendine leke gelir diye mi ? Ve siz şimdi gelip bana bakan,vekil,belediye başkanı ( Kadir Topbaş'ın müstakbel gelini ne iş yapar araştırın ) ne olursa olsun bu kişilerin çocuklarına yanaşanların babaları yüzünden yanaşmadıklarını söyleyeceksiniz öylemi ?? Gerçekten ya maddi ve manevi menfaatleriniz için yada gözünüze perde indiği için dilsiz ve kör olmuş haldesiniz diye düşünürüm.He bizim düsturumuza gelince bizde herşey net;
Bizim için devlet malının yetim malından farkı yoktur.Ona göz dikenin gözünü çıkarırız .
Muhsin Yazıcıoğlu
Konu Cihannur tarafından (12-24-2013 Saat 02:32 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Hakaret.
|