Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-26-2013, 17:31   #5
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
mplatcs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar yanlis yapiyorsunuz. Erdogan Bayraktar, hakkaten cok duzgun, temiz adamdir. Anin vermis oldugu heyecanla, Basbakanimiz hakkinda bir cumle sarfetmis. Tabi ki soyledigi seyleri tasvip etmiyorum, hele ki dusmanlar bu kadar ittifak icerisindeyken.

Ama ben disardan da olsa, gordugum kadariyla sunu soyleyebilirim ki Erdogan Bayraktar, Basbakanimiza kazik atacak turde bir adam degildir. Goruyorum, neredeyse adami Turhan Comez'le, Abdullatif Sener'le bir tutacaklar. K.K. gibi bozuk adamlarin da gazina gelmeyin. Dusmanlarin da tam istedigi sey bu. Aramiza nifak sokup Ak Parti'yi dagitma derdindeler ve tabi ki Turkiye'yi dagitma derdindeler. Cunku biliyorlar ki bugunku durumda halkin oylariyla iktidara gelme ihtimalleri sifir.

Erdogan Bayraktar'a da, Zafer Caglayan'a da, Muhammer Guler'e de sahip cikacagiz. Fasiklarin laflariyla hareket etmeyecegiz. Arada olan-soylenen ufak-tefek seyleri de, durumun zorlugu dolayisiyla hos gorecegiz. Kolay degil arkadaslar. Bir anda birileri cikiyor, hem de bu kadar temiz adamlar icin yolsuzluk iftirasi atiyorlar. Onu gectim cocuklarini iceri aliyorlar. Bir de arkadan dahasi gelecek diyorlar. Tehdidin bini bi para.

Ayrica unutmayin, Erdogan Bayraktar siyaseti bilen bir adam degil. Cok fazla konusmuyor ama konustuda mi hata yapabiliyor. Olaya lutfen boyle bakin, dusmanlarin oyununa gelmeyin...
Çok doğru bir yorum olmuş olmasınada. Gülen isimli şahsın patavatsızlıklarını yıllardır aynı iyi niyetle görmezden gelmişti bu millet. İyi niyet o kadarda iyi birşey değilmiş
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla