Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-27-2013, 23:36   #4
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Bunun bir yolsuzluk yada rüşvet operasyonu olduğuna inananlara şaşarım. Devletin saflarına dağılmış, tek bir insan tarafından ve cezası ağır kurallarla yönetiliyor. Bu bir cemaat yada başka bir dini grup olamaz,hiç bir müslüman bunu yapmaz diye düşünüyorum fakat yinede olayları anlatanların bir fikri var gibi.

Bu olabildiğince planlı,profesyonel bir örgüt. Türkiye sınırları dışından yönetiliyor ve çok organize hareket ediyor. Daha önce yerleştirilen elemanlar zamanı gelince bir şekilde bu işlere bulaştırıldılar,planlar işledi ve şimdilik öyle gidiyor,

Ak parti bu kıskaçtan mutlaka aklanarak çıkacaktır. Kökü sağlam olmayan ağaç çabuk devrilir, biz devrilmeyiz. İsmi zikredilen bazı insanların istifası bazılarına umut oluyorsa bu umut sahibinin zavallı olduğunun göstergesidir.

Ak partinin bu işlerle alakası olduğunu,seçim öncesi böyle bir hata yapabileceğini düşünmek ahmaklık değilde nedir?

Fethullah güleni açıkçası hatalı buluyorum,müslümanı müslümana kırdırdı. Hangi islam alimi böyle davranmıştır? Ben tanımıyorum. Acımasız eleştirileri, bu işlerin arkasındaki tek isim gülen gibi düşündürüyor.

Gerçekleri en iyi muhatapları bilir fakat sanki bu olaylara başkanlarıda karıştı. Gülen kanalı ile bu oyuna birileri daha katıldı.

Bu geri dönüşü olmayan bir restleşmeydi. Her insan payına düşen bedeli ödeyecek.;
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla