Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-28-2013, 20:11   #7
Kullanıcı Adı
bunyamnceylan
arkadaşlar cemaat olayına açıklık getirmek istiyorum...Nur cemaati gülen cemaati değildir nur cemaatini bilmeyenler herkes gülen cemaati sanıyor.alakası yok
Gerçek nur cemaati Said Nursi Hz lerinin öz talebelerinin devam ettirdiği,okuyucular yazıcılar gibi cemaatlerdir. ve sohbetlerde toplantılarda kesinlikle maddi yardım kimseden istenmez,siyaset konuşulmaz, sadece imani mevzular konuşulur.
ben 15 yıldır birkez para istendiğini şu partiye oy verin dendiğini görmedim duymadım, gerçek hizmet budur . çünki sohbetlere sağcıda gelebilir solcuda gelebilir. Sen kişinin değerlerine saldırırsan nasıl hizmet etmiş oalcaksın.
Gelelim Gülen cemaatine onlarda risale-i nur okuyorlar ama Said Nursi Hz lerinin çizgisinden eser yok onlarda .
sürekli para toplama,gazete aboneliği,dergi aboneliği ve kukla gibi gülen efendinin sözünden cıkmamak.
Gülen cemaati Said Nursi Efendiyi arkasına alarak büyüdü büyüdü büyüdü ama artık hizmete zarar veriyorlar
gerçek nur cemaatinin sadakatle hizmetine de balta vuruyorlar
arkadaşlar nur cemaati Said Nursi Hz lerinin öz talebelerinin devam etttirdi okuyucular yazıcılar gruplarıdır.
gülan cemaati ile nur cemaatini karıştırmayın lütfn.....
bunyamnceylan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla