Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-29-2013, 18:57   #7
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cidden inanılmaz anlayışsız ve hayalperest'siniz. Şunu 15 gündür anlayamadınız;

-Geldiğiniz sertlikte yanıt alırsınız.
-İddialarınızı yada savları doğruymuş gibi aktarırsanız bizde sizinle ilgili her konuda aynı oranda suçlarız.
-Kişiler ve kurumlar.mahkemece cezalandırılmadan insanları suçlamak suçtur.
-Hangi fikirden olduğunuzu söylüyorsunuz fakat sanırım siz ya onların bilgisi dahilinde olmadan sözcülük yapıyorsunuz, yada böyle konuşmanız doğrultusunda emir aldınız, bu yüzden söylemlerinizle bizleri o insanlara kışkırtarak fikir hakkındaki savlarımızı'da öyleymiş gibi aktarmamıza neden oluyorsunuz.
Bu tip iddialardan doğacak kanuni sorumluluk size aittir. Bu hem benim adıma hemde kabul ederlerse forum adına böyle bilinsin çünkü henüz kesinleşmiş bir ceza yok kişiler suçlamaları samimiyetle inkar, olayların iftira olduğunu beyan ediyorlar.
Kışkırtmayın.!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Buda yazınıza cevap;

Böyle bir işe nasıl inanırsınız? Ak parti seçimlere 3 ay kala böyle bir işe'mi girişmiş yani bumu sizin mantığınız? Recep bey böyle bir hata yapabilir'mi sizce, saçmalık değil'mi bu?

-Yıllarca dürüsttü'de seçime 3 ay kalamı yetim hakkı yediler oldu?
-200 milyar$ ne demek siz biliyor'musunuz? Türk lirası karşılığını ceddiniz ile otursanız sayması yıl sürer.
-Egemen Bağış meclisteki konuşmasında şeref abidesiydi, oradakilerin hepsinin şerefi toplamı kadar şeref vardı siz onuda suçladınız.
-Ya insaf ve mantık duygularınız hiç olmadı
-Ya bu duygular vardı fakat ölmüş.
-Yada siz bu siteye bilinçli olarak gelerek insanları birbirlerine kışkırtmaya çalışıyorsunuz.

Biz sizin inandığınız insanlar gibi olmak zorunda'mıyız?

İnsanları aptal yerine koyup senaryolar üreterek başka ad ile giriş yaptınız tespit edildiği halde inatla bu ismi talep ettiniz. Hükumet devirmeye çalışanlar için çalışıyor iseniz söyleyiniz sıkıntı yok, fakat akbursa üyeliği adı altında bu partiyi kötüleyerek ve kasıtlı olarak iftira atıyor, insanların ''bir Ak partili bile Ak partiyi kötülüyorsa biz kime güveneceğiz'' kaosuna düşmelerine sebep olmayı amaçlıyorsunuz.

Adamlar sizi banladı, istemiyoruz dedi yine çıkıp geldiniz.Size küfrettiler yine geldiniz.
İddialarınızı her platformda çürüttük yine geldiniz.

Boş verin, siyaset dünyası sizin ayrılmanızla çökmez azcık gerçek hayata dönün, arkadaşlarınız ile sinemaya pikniğe vs gidin.
Benim için başbakanın sözleride itiraf gibidir.
Başbakan:"İçimizdeki kötüleri temizledik"
Bayraktar: "Başbakanda istifa etsin"
Başbakan: " Zerrab hayyır sever bir insandır"

Yürütmesi durduralan yasa ve görevden almalar, söylenenler ve uygulamalar kamu vicdanında herkesi bir fikir sahibi etmiştir.

Mahkemede tutukladıklarına eğer müdahale olmazsa zaten ceza alacak. Bunun için hukukçuları dinlemek yeterli.

Dediğin gibi beni istemeyen var diye burda yazmamı kimse engellemez. Eğer bana küfreden varsa kendi karaktersiziliğini ortaya koyar. Bunu bide öbür tarafı var.

Sizde şunu anlayamadınız. Ak parti kanadında her şey güzel değilmiş. Kötü şeyler olmuş. Bizzat başbkanın bilgisi dahilinde. Kimse kimseyi kandırmasın.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla