Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2014, 04:02   #10
Kullanıcı Adı
Shaguj
Siz beni anlamıyorsunuz galiba hala yayın organınız yok cemaatiniz deyip duruyorsunuz anlamadığım şey şu Akp yönetiminin yanlışlarını gören ve söyleyen herkes cemaatçi,inançsız,chpli,faşist veya şu bu olmak zorunda mı hala bana cemaatiniz diyorsunuz basın yayın organlarınız diyorsunuz cemaatinde canı cehenneme akp bu hale getirenlerinde canı cehenneme ama adama sormazlar mı bu cemaati bu partiye ve bu ülkeye tebelleş eden her kadroyu onlara açan kimdi Ve yiğit bulut gibi nedim şener gibi mehmet metiner gibi kişilerle fikrim nettir kimse bana martaval okumasın yok gerçeği görmüşler yok hak yolunu bulmuşlar geçin kardeşim bunları böyle yalaka ve iktidar yanlısı dansözlere yol verdikçe makam mevki verdikçe daha çok sırtından bıçaklanır bu parti........ Birileri çıkmış gezide gösteri yapan çapulculara Apo posteri açtılar diye laf ediyordu ama hükümet apo iti ile muhabbet edince adam yerine koyunca gıkı çıkmıyordu sonra gelmiş dürüstlükten bahsettiler bu döneklik değilde bu yanardönerlik değilde nedir.

Konu Shaguj tarafından (01-01-2014 Saat 04:11 ) değiştirilmiştir..
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla