Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2014, 04:41   #30
Kullanıcı Adı
mplatcs
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kamalak Halk TV'ye konuk oldu

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Halk TV'ye konuk oldu.

Son dönemde yaşanan gelişmeleri, görevden almalar ve yürütülen soruşturmaları değerlendiren Kamalak konuya eleştirel açıdan yaklaşarak yorumlarda bulundu.

Başlıca yargıya müdahale ve iddia edilen yolsuzluklara dikkat çeken Kamalak, değerlendirmelerinin yanı sıra Halk TV'ye konuk olması ayrıca şaşkınlığa neden oldu.

Kamalak'ın konuşması ile ilgili ayrıntılar geliyor.

Su an Turkiye'de Muslumanlar'in oy verilebilecegi 3 parti var: Ak Parti, Saadet ve Buyuk Birlik. Fakat, Saadet ve Buyuk Birlik'te onemli problemler var. Saadet Ak Parti kuruldugunda, cok net biliyorum 'bu adamlar dinden cikti' diyecek kadar ileri gittiler. Buyuk Birlik ise hep kucuk hesaplarin partisi oldu. En ufak birseyde Saadet'le birlikte Ak Parti'ye vurma derdine dustuler. Halbuki hem Saadet hem Buyuk Birlik, Ak Parti ile direk gorusebilecek partiler. Yani herhangi bir araci olmadan, elestiri ve onerilerini cok rahat iletebilirler. Maalesef koyu particilik cok kotu. Ulke menfaatlari yerine kucuk kazanimlar pesinde kosuyorlar.

Buna ragmen, ben Kamalak gibi bir adamin Halk TV gibi, gectim Ak Parti dusmani olmalarini Islam dusmani olan bir kanala cikmasina cok sasirdim. Zaten kendi gazete ve TV'leri var, neden boyle bir yola girdiler anlayamiyorum.

Merakim su, acaba Saadet tabani bu duruma bir tepki verebilecek mi? Gulen'in pesinden giden adamlar gibi bizim parti ne yapiyorsa dogrudur kafasinda mi gidecekler...

Hep beraber gorecegiz...
mplatcs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla