Konu
:
Fethullah Gülen 'musalla'yı işaret etti
Tekil Mesaj gösterimi
01-01-2014, 13:46
#
3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Cihannur
Nickli Üyeden Alıntı
Dershaneler meselesinden başlamak üzere AK Parti ile Gülen Cemaati arasında 2-3 aydır yoğunluğu kimi zaman şiddetlenen tartışmalar yaşandı. Darbeciler, 17 Aralık 2013 AK Parti'yi Bitirme Operasyonu'yla direkt olarak AK Parti'yi ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bitirmek için harekete geçtiler. Darbeciler,
Başbakanımız Erdoğan'ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan'ı çete üyesi olmak iftirasıyla gözaltına alma teşebbüsüne bile girişerek Başbakan Erdoğan'ı önce itibarsızlaştırıp sonra da darbeyle devirmeye çalışıyorlar. Ayrıca Fethullah Gülen Hocaefendi'nin ağır bir bedduası da kamuoyuna yansıdı.
Bütün bu yaşanan olaylara rağmen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin aleyhine kötü bir söz söylemedi bildiğim kadarıyla Allah'a şükürler olsun. Başbakanımızın, Hocaefendi hakkında dediği sadece o da beddua sonrası şuydu: Sıkıysa o bedduayı kime ettiğini söylesin. Sevgili Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, bu kadar olaylara rağmen Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında herhangi bir kötü söz söylememesi üzerinde düşünmeni öneririm Ertuğrul.
Başbanımız diyeceğini diyor anlayana sizmerak etmeyin... eğer dediklerini siz duyamıyorsanız eğer orası ayrı birkonu... erbakanda edebildiği kadar hakaret etti onada açık perdeden bişey demedi ama Halk Erdoğanın dilinden anlıyor
bakın şu yaşananlar türkiye tarihinde şimdiye kadar hiç yaşanmadığı kadar önemli ve büyük... Erdoğan ikinci milli mücadelederken boşa demiyor... o kadar sağırsultanın duyacağı kadar hengameler olurken yerini karşı taraf olarak belirleyenlerin dün ne yaptığı böyle bir durumda beni ilgilendirmez... ben güclüyken yada sağlıklıyken yanımda olanın bi önemi yok... ben 5-6 kişi tarafından sarılmışım ve ellerinde bi insanı öldürebilecek bütün silahlar varken bana dostum olduğusöyleyen kişi ben ölmeden bana verdiği borcu geri almanın planlarını yapıyorsa kusura bakmayın ama bunuda sizinde görmeniz lazım artık... ayrıca başbakanımız gerekeni hep söyledi ve söylüyorda bende size başbakanı iyi dinlemenizi öneririm çünkü bu halk gerçekten dinliyor...
Ertuğrul ÖZGÜL
Açık Profil bilgileri
Ertuğrul ÖZGÜL nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ertuğrul ÖZGÜL - Daha fazla Mesajını bul