Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2014, 19:11   #20
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AK Parti ile Gülen Cemaati arasındaki küçük anlaşmazlığı çözüme ulaştırmak için neler yapılması gerektiği hususuna odaklanmamızın doğru olacağı kanaatindeyim. AK Parti Forum'da paylaşmış olduğum aşağıdaki konuda, AK Parti ile Gülen Cemaati arasındaki küçük sorunların çözümü için görüşlerimi dile getirdim.

Bülent Arınç'tan Gülen Cemaati'ne Mesaj: Allah Sizi Bizden, Bizi Sizden Ayırmasın
Üstadım kusuruma bakma üslubuma aldanma seni yargılamak değil amaç

Ertuğrul ile konuşmalarınızı takip ediyorum fakat siz cidden Ertuğulu hiç anlamadınız. Evet farkındayız gülenciler ve Ak parti taraflarını yatıştırmak istiyor kavgadan uzak tutmak istiyorsunuz.

Durum sizin anladığınızdan çok daha ciddi boyutlarda. İlerleyen günlerde göreceksinizki bu operasyon ilerledikçe gülen örgütüne ait ne düzenler meydana çıkacak.

Gülene yaklaştıkça insanlar ölmeye başlayacak,tehditler,suikastlar, .bu sizin yıllarca saygı duyarak sevdiğiniz adam aslında iyi biri olmayabilir ve hatta çok kötü biri olabilir.

Ak partiye bu kadar saldırı varken inatla güleni savunmanız çok enteresan geliyor. Düşmanla dost olunmaz ilk fırsatta seni öldürür.

Gülen ve örgütü düşmanmı? evet bana göre çok tehlikeli bir düşman.
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla