Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2014, 20:19   #4
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
fetö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Ertuğrul,

Bu söyleyeceklerim şu an bahsi geçen örneği ne kadar aydınlatır bilemiyorum çünkü 29 Mart 2009 öncesinde de, özellikle seçimin yaklaştığı sıralar uğurdündar rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı birkaç kere konuk etmişti. Tabi bunun altında objektif yayın anlayışından öte seçim öncesi AK Parti'nin Milli Görüş kökenli seçmeninin tercihlerini sorgulatarak iktidarın kan kaybetmesini istemesi vardı(30 Mart günü atıp tutmaya başladı tabi tekrar ). Eğer aynı oyun dönüyorsa elbette hoş bir durum değil ama olsun veya olmasın, Mustafa Kamalak böyle oyunların döndüğünü tahmin etmiş olsa bile hoşgörü ile yaklaşacak bir anlayıştan geliyor. Milli Görüş'ün temel temsilcilerini tanıdığım için bunu söyleyebiliyorum..

Karşılıklı saygı ve anlayış beklentisiyle CHP ile yapılan bir koalisyon vardı hatırlarsınız her ne kadar kısa ömürlü klasik sağ kafa anlayışına ters bir hareket olsa da vatan için faydalı olacaksa olsun demişlerdi. Rahmetli Bülent Ecevit ile koalisyon sonrası siyasi olarak yıldızları barışmamış olsa da, dostlukları hiç kesilmemiş, Ecevit vefat ettiğinde de Rahşan Hanım'a ilk ziyareti yapanlar Milli Görüş kurmayları olmuştu. Demem o ki, bu klasik sağ sol, dindar muhafazakar kavramları Mustafa Kamalak ve temsil ettiği kitle için pek bir anlam taşımıyor.
Dediklerinizi gayet iyi anlıyorum klasik sağ sol meselesinin tam karşısında duran ve her kitleden oy alabilen tek parti ak partidir büyük ihtimalle... çünkü her partinin belli kemikleşmiş düşünceleri ve o düşüncelere kafalarını sabitlemiş oy potansiyelli insanlar vardır...
Benin kızdığım ve takıldığım nokta yıllardır bayraktarlığını yaptıklarını söyledikleri değerlerine alenen sövebilen kişilere karşı menfaat uğruna bu işlere girişmeleri. mesela esadı ziyaret ettiler oda bunun gibi... bence hoşgörüden çok başka şeyler var altında... hani düşmanımın düşmanı dotum meselesi...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla