01-02-2014, 13:36
|
|
|
Alıntı:
fetö Nickli Üyeden Alıntı
Cihannur yıllardır takip ediyorum ağzımı açmadım da şu yaşına gelmişsin kullandığın kalıplara bak ya dindarların oyu bölünmesinmiş  ))))) Siyaset bilimi bu kadar eziyet görmemiş olsa gerek
|
2009 Yerel Seçimi öncesinde Kanal B televizyonunun genel müdürü Nahit Duru, bir programında konuk ettiği daha sonra Etro Kemal olacak olan Kemal Kılıçdaroğlu'na, AK Parti'nin oylarını yani dindarların oylarını bölmek için her türlü şeyliği yapmakta olduğunu program arasında şöyle anlatıyor:
"Dedim ki hocam (hocam diyerek bahsettiği kişi şimdilerde CHP milletvekili olan Mehmet Haberal) yani biz tabi bu adamlarımızı (CHP'liler) çıkaracağız; ama esas, Saadet'i (Saadet Partisi) çıkarmak lazım. Niye dedi? Dedim bunlardan (AK Parti) CHP'ye oy 1 gidecekse, Saadet'e 3 gitme ihtimali var. Çıkarabilir miyiz, dedi. Dedim ki, Ertan Yülek'i (o dönem Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı) tanıyorum, konuşurum, çıkarırız. Ertan'ı ben de tanıyorum dedi. O zaman siz konuşun. Ertan ağbiye açtım telefon; Saadet Partisi'nden istediğim adamı, genel başkanları dâhil getirdim, buraya getirdim. Ve 1.000'in üzerinde SMS geldi Saadet Partisi Genel Başkanı'na. Ve ben inanıyorum ki en az 1 puan artırdı."
Google'da Kanal B + Nahit Duru yazarak arama yaparsanız Nahit Duru ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki o konuşmanın video kaydına rastlayabilirsiniz. O videoyu seyrederek, dindarların oylarını bölmek için ne şeylikler yapıldığını kulaklarınızla duyabilirsiniz.
|
|
|