Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-16-2007, 01:27   #7
Kullanıcı Adı
ergin
Standart AK PARTİ'NİN ÖZELLEŞTİRME POLİTİKASI
Alıntı:
Uğur Işık Nickli Üyeden Alıntı
Değerli ergin demişki:

"Anlaşılan sen akıllanmadın. Dur bir daha anlatayım. Kafan kalın değilse bu sefer anlaman lazım."

Ben senden özür bekliyorum.

Site moderatöründen de Ergin arkadaşa uyarı vermesini,adalet gerçekten varsa,bu sitede görmek istiyorum...

Bizim merhalemiz,

her zaman 3.şıkta belirttiğindir.Bunu bizi tanıyanlar bilirler...

Seviyemizde her zaman bellidir...

Düşüncelerimizi kabullenmeyen arkadaşlarımıza hakaret etmek bizim lugatımızda yazmaz.

Saygılarla.
Aziz kardeşim;
Öncelikle belirtmem gereken bir husus var. Emin çölaşan'ın bilmem hangi profesör'ün bilgilerine dayanarak köşesinde yayımladığı yazıyla Ak parti'yi ve onun özelleştirme politikasını eleştirmişsin.
Herkesin ekonomi bilgisi olmayabilir. Özelleştirmeden de pek birşey anlamayabilir. Özelleştirmeyi, devletin iktisadi teşekküllerinin peşkeş çekilmesi olarak görebilir. Zira özelleştirmenin de olumsuz tarafları olabilir. Ben yazımda olumlu yanlarının daha öncemli ve memleketimize uzun dönemde daha fazla kazanç sağlayacağı yönündeki görüşlerimi ve fakat ilgili profesörün yanlı , subjektif ve Ak parti'yi "memleketi batırdı" diye özetleyebileceğimiz rakamlarına gene onun kaynak olarak kullandığı hazine.gov.tr , dtm.gov.tr , tcmb.gov.tr adreslerindeki resmi istatistiklerlerle karşılaştırmalı olarak cevapladım. Sırf senin bu konuda yanlış bir fikre kapılmaman ve bir nebze de sana bu konuda bilgi verek için 40 dk. harcadım.

Sen de kalkıp bunun üzerine bana tıpkı 1.tip tarmışmacılarda oldu gibi gene "dolar, döviz kuru düşüklüğü falan deyince", 40 dakikamı harcadım hala anlamadın. Bunun üzerine normalde pek kullanmadığım o üslubu takınmak zorunda kaldım. Aslında beni alevlerdiren şuydu: Memlekete hizmet için iktidara gelmiş bu gönülden vatana ve millete bağlı insanları beceriksiz gösterme çabandı (Gerçekten öyle olsalar yerden göğe kadar haklısın). Geldikleri saçlarında ak yoktu, 5 yılda ne hale geldiler görüyor musun acaba.

Ayrıca sana karşı kaba konuştuğum için gerçekten üzgünüm, seni aşağılamak ve aptal yerine koymayı gerçekte istemedim.

Saygılarımla....
ergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla